Ingredience fenikl
Fenikl má sladkou, teple lékořicovou vůni.Fenykl je současně zeleninou a kořením. Sladce chutnající stonky, které připomínají celer, mají příjemnou příchuť anýzu. Je možné je nakrájet do polévky či do salátu anebo užívat na ochucení dušených pokrmů nebo smažené zeleniny. Fenyklová semena jsou celkem bohatá na draslík a vápník.
Cuketový salát s fenyklem a gorgonzolou
salát může vypadat a chutnat pokaždé jinak
Citronová kuřecí prsa
s cizrnou, avokádem.a zeleninou
Salát s pečenou červenou řepou
salátů nikdy není dost
Marinovaný kozí sýr
pohoštění k dobrému vínu pro dva nebo více
Červená řepa pečená s medem a ořechy
zdravá a chutná
Polévka z máslových fazolí s tuňákem
luxusní a rychlá
Kapří nugety s vídeňským salátem
nikdo nepozná, že jí rybu
Fenykl dušený v rajčatovém pyré
Někdo fenykl nemá rád a někdo ho miluje, prostě to chce zkusit .
Tuřínová polévka
polévky
Fenikl s treskou na zeleninovém podkladu
Fenikl - opomíjená zelenina, výborně doplní chuť ryby