Ingredience pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.
Sumeček na špenátovém lůžku
ryba je rychle hotová a velmi chutná
Avokádový krém
snídaně, svačina nebo pohoštění
Těstoviny s kokosovým mlékem
a kurkumou
Pštrosí vejce
Nejen pro milovníky mletého masa
Špagety s cherry rajčátky
Když potřebujete hodně rychlé a přitom dobré jídlo
Kuřecí placičky
Jsou šťavnaté a moc dobré
Plněná vejce
Nemusí být jen na Velikonoce
Lososový tataráček
s avokádem a mangem
Šlehaná sekaná
sekaná s chlebem, bramborem nebo se svíčkovou
Bůčkové závitky s červeným zelím
k takovému obědu se hodí jedno orosené pivo
Ledvinky na paprice
starý recept po babičce v novém provedení
Kachní prsa s ananasem
exotická úprava kachních prsíček
QUICHE
Výborný je teplý i studený
Losos s bylinkami v papilotě
jednoduchá úprava a skvělá chuť
Cuketové špagety s pestem
jde to i bez vaření
Francouzská klasika z hovězího masa
trochu delší vaření nás odmění výbornou chutí
Quinoa s cuketou a kozím sýrem
spolehlivě zažene hlad
Rybí filety na česnekovém másle
ryba nepotřebuje složitou úpravu
Rostbíf s celerovou remuládou
s dobrým jídlem je dobrá i nálada
Kapustičky s ořechy a brusinkami
výborné k masu i samotné
Losos pošírovaný v zeleném čaji
sváteční večeře ...
Jednoduchá plněná vejce
vhodné i k pohoštění
Mrkvové placičky s kari dipem
Suroviny na placičky máte zřejmě běžně doma
Smažená rýže s kousky kuřete
na skok v asijské kuchyni