Ingredience pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.
Kynutá domácí pizza
Kynutá domácí pizza se šunkou, suchým salámem, kapií a mocarelou. Receptů je nepřeberně, a zvládne to každý :)
Penne all’a Amatriciana
Italské těstoviny krásných barev a ještě lepší chuti, se slaninkou a plné zeleniny.
Kuřecí peroutky s bramborovou kaší
Proužky kuřecího masa, smažené a obalené v těstíčku, podávané s bramborovou kaší.
Houbové karbenátky s pečeným bramborem
Karbenátky z mletého masa a hub, podáváme s pečeným bramborem a nejlépe kyselou zeleninou.
Vepřový řízek s bramborem
Smažený vepřový řízek z krkovice a bramborem - naprostá klasika, recept pro 4 osoby
Nudličky z vepřového masa na houbách
Nudličky z vepřového masa na houbách, s bramborem a rajským salátem
Květáková polévka
Polévka z květáku, mrkve a brambor - velmi jemná a chuťově báječná
Houbové rizoto s liškami
Rizoto s liškami, hráškem a kraloveckým zauzeným sýrem
Houbová omáčka s knedlíkem
Houbová omáčka s kynutým knedlíkem, bez masa - a věřte, že vám ani chybět nebude :)
Špagety s mletým masem
Špagety s omáčkou z mletého masa, sypané sýrem