Ingredience máslo
Máslo je mléčný výrobek.Vzhledem ke složení je máslo vhodné zejména pro studenou kuchyni.
Avokádový krém
snídaně, svačina nebo pohoštění
Luxusní čokoládové košíčky
Jsou sice pracnější, ale výsledek je víc než luxusní
Straciatella bábovičky
Lze použít i jako muffiny a dozdobit krémem
Dýňový koláč s mandlemi
Podzimní koláč
Koláč s červenou řepou a čokoládou
Lze použít i na muffiny
Tvarohová buchta s čokoládovými kuličkami
Tvaroh s čokoládou...skvělá kombinace
Tvarohové brownies s lesním ovocem
Trošku jiné brownies
Plněná vejce
Nemusí být jen na Velikonoce
Citrónová bábovka
k nedělní kávě ideální
Tvarohová štola
K jídlu hned v den pečení
Riccotový koláč
Určitě stojí za vyzkoušení
Sušenky s bílou čokoládou a brusinkami
Vydrží dlouho ...pokud se dříve nesnědí
Kávové řezy
jednoduchý jemný moučník
Moravské uzené s povidlovou omáčkou
ze staročeské kuchyně
Ledvinky na paprice
starý recept po babičce v novém provedení
Tyrolské špekové knedlíky
skvělé i se zelím a pečínkou
Kachní prsa s ananasem
exotická úprava kachních prsíček
Jáhelník
spařením jáhly ztratí svojí typickou hořkost
QUICHE
Výborný je teplý i studený
Vaječné ragú
když není chuť na maso
Domácí vánočky
tradiční recept nezklame
Losos s bylinkami v papilotě
jednoduchá úprava a skvělá chuť
Francouzská klasika z hovězího masa
trochu delší vaření nás odmění výbornou chutí
Pečené jablíčko
sladká tečka k odpolední kávě