Ingredience máslo
Máslo je mléčný výrobek.Vzhledem ke složení je máslo vhodné zejména pro studenou kuchyni.
Rybí filety na česnekovém másle
ryba nepotřebuje složitou úpravu
Bramborové placky s husím masem
k huse nemusí být vždy knedlík
Císařský trhanec se švestkami na víně
sladké pokušení
Jednoduchá plněná vejce
vhodné i k pohoštění
Chinois – francouzský máslový koláč
Na čas sice náročnější, ale chuťově výborný koláč
Perníkové řezy s povidlím
Tak trochu jiný perník
Dýňové noky se šalvějí
Jednoduché jídlo, které se k podzimu krásně hodí
Zelené špenátové tortelli
plněné lososem a špenátem
Polévka s květákem a liškami
květáková polévka může být pokaždé jiná
Švédský koláč s tvarohem a ovocem
sypaný koláč bez výroby těsta
Kulajda
ta naše
Vepřové na smetaně s lesními houbami
když rostou houby
Pikantní kuřecí křidýlka
do marinády nenakládáme ale rovnou v ní pečeme
Cikánské řezy
cukroví na poslední chvíli
Jarní pilaf
vůně se line po celém domě
Babiččiny koblihy
kdo by je neměl rád
Zapečené toasty se slaninou a vejcem
vydatná snídaně
Závin podle Malvínky
zdravý a skvělý
Sladký rohlík čili loupák
100x lepší než-li kupovaný
Tvarohová buchta s ovocem
Výběr ovoce záleží na chuti a sezóně
Dutch baby pancake
nebudete se chtít dělit
Profiteroly s dýňovým krémem
zdravě upečeno
Rain Manovy lívance
jednoduše se sirupem
Rebarborový koláč
díky rebarboře je koláč příjemně nakyslý