Ingredience rýžový ocet
Je oblíbený v kuchyních východní a jihovýchodní Asie. Existuje světlý, červený a tmavý. V Japonsku je nejoblíbenější světlý rýžový ocet, který se používá na suši rýži a do salátových zálivek.
Lososový tataráček
s avokádem a mangem
Vepřové švej ču žou
pár kapek chilli oleje dodá správnou chuť
Citronové krevety s rýžovými nudlemi
krevety zase jinak
Knedlíčky dim sum
lákavá chuť dálek
Kuřecí prsa s brokolicí a žampiony
trochu z Asie
Pad thai thajské smažené nudle
zdravá thajská kuchyně
Lilek načerno
maso máme rádi ale nemusí být každý den
Vepřové závitky v čínském zelí
jsou dobré teplé i studené
Kuřecí nudlová kari polévka
vietnamská kuchyně
Soba nudle se zeleninou a houbami
Pohankové nudle, zelenina a sojová omáčka - tato kombinace zkrátka funguje
Krůtí prsa s medovou omáčkou se zázvorem
inspirace Asií
Rýžové nudle po asijsku
Rýžové nudle po asijsku - verze s krůtími prsíčky
Asijské rýžové nudle se zeleninou a houbami shiitake
Lehká, pikantní záležitost nejen pro vegetariány