Ingredience sýr parmazán
Parmezán je sýr původem z Itálie.Pravý italský parmezán se nazývá Parmigiano-Reggiano.Parmezán se snadno rozpouští a používá se do polévek, omáček, do těstovin, jako posyp nebo se dá konzumovat samotný s vínem.Tento sýr zraje od 1 roku do 3 let.
Semolinové Tortelli
ochutnávka italské kuchyně
Smažené vepřové krokety
se zelným salátkem
Těstovinové mušle s masovou náplní
méně obvyklé těstoviny stojí za zkoušku
Penne s brokolicí a krevetami
rychlá a dobrá večeře
Parmazánové knedlíčky v kuřecím vývaru
opavdu slavnostní polévka
Gratinované kapustičky s chorizem
jsou dobré s uzeninou nebo jen s vejci
Červené rizoto
kdo neochutnal neuvěří
Hovězí steak s hlívou
chuť hovězího doprovázená jemnou chutí hlívy na smetaně
Gnocchi se sušenými rajčaty
Domácí noky s domácími sušenými rajčaty
Těstoviny s kuřecím masem, rajčátky a listovým špenátem
další z poměrně snadných a rychlých receptů na těstoviny
Pečené brokolicové korunky
Tuto brokolicovou delikatesu můžete použít samostatně jako lehkou večeři nebo jako fajn přílohu k masu. Vždy bude neodolatelná!
Tagliatelle a Lá Milanese
Těstoviny a smetanovo-špenatová omáčka, dobrota z naprosto dostupných surovin
Lilky zapečené s domácím rajčatovým pestem
Chutný a zajímavý způsob úpravy této populární zeleniny, rozhodně vás nezklame