Ingredience sýr parmazán
Parmezán je sýr původem z Itálie.Pravý italský parmezán se nazývá Parmigiano-Reggiano.Parmezán se snadno rozpouští a používá se do polévek, omáček, do těstovin, jako posyp nebo se dá konzumovat samotný s vínem.Tento sýr zraje od 1 roku do 3 let.

Semolinové Tortelli
ochutnávka italské kuchyně

Smažené vepřové krokety
se zelným salátkem

Těstovinové mušle s masovou náplní
méně obvyklé těstoviny stojí za zkoušku

Penne s brokolicí a krevetami
rychlá a dobrá večeře

Parmazánové knedlíčky v kuřecím vývaru
opavdu slavnostní polévka

Gratinované kapustičky s chorizem
jsou dobré s uzeninou nebo jen s vejci

Červené rizoto
kdo neochutnal neuvěří

Hovězí steak s hlívou
chuť hovězího doprovázená jemnou chutí hlívy na smetaně

Gnocchi se sušenými rajčaty
Domácí noky s domácími sušenými rajčaty

Těstoviny s kuřecím masem, rajčátky a listovým špenátem
další z poměrně snadných a rychlých receptů na těstoviny

Pečené brokolicové korunky
Tuto brokolicovou delikatesu můžete použít samostatně jako lehkou večeři nebo jako fajn přílohu k masu. Vždy bude neodolatelná!

Tagliatelle a Lá Milanese
Těstoviny a smetanovo-špenatová omáčka, dobrota z naprosto dostupných surovin

Lilky zapečené s domácím rajčatovým pestem
Chutný a zajímavý způsob úpravy této populární zeleniny, rozhodně vás nezklame