Ingredience česnek
Česnek hraje v kuchyni významnou roli.Jeho použití je všestranné,jako čerstvý,rozetřený se solí,do salátů,do omáček,k masům,do salámů,k rybám a do polévky.Květy česneku jsou velkým zdrojem snůšky včel.Česnek je bohatý na vitamíny.Je dobrý na trávení a obranyschopnost,je používán jako antibio-alicin,snižuje krevní tlak,hladinu cholesterolu v krvi,prospívá srdci,čistí cévy,v kombinaci s medem se používá při nachlazení.
Sumeček na špenátovém lůžku
ryba je rychle hotová a velmi chutná
Kuřecí kousky na kešu
chuť i vůně asijské kuchyně
Kuřecí nugetky obalené v chipsech
hodí se také k pohoštění a chutnají teplé i studené
Avokádový krém
snídaně, svačina nebo pohoštění
Těstoviny s kokosovým mlékem
a kurkumou
Pštrosí vejce
Nejen pro milovníky mletého masa
Kuřecí placičky
Jsou šťavnaté a moc dobré
Vepřové s pórkem a mrkví
luxusní obídek
Plněná vejce
Nemusí být jen na Velikonoce
Bůčkové závitky s červeným zelím
k takovému obědu se hodí jedno orosené pivo
Ledvinky na paprice
starý recept po babičce v novém provedení
Losos s bylinkami v papilotě
jednoduchá úprava a skvělá chuť
Francouzská klasika z hovězího masa
trochu delší vaření nás odmění výbornou chutí
Pak choi polévka s nudlemi a krevetami
jiná polévka z asijské kuchyně
Quinoa s cuketou a kozím sýrem
spolehlivě zažene hlad
Rybí filety na česnekovém másle
ryba nepotřebuje složitou úpravu
Mrkvové placičky s kari dipem
Suroviny na placičky máte zřejmě běžně doma
Krkovička na cibuli a česneku s hlávkovým zelím
klasika české kuchyně nesmí chybět
Japonská cibulová polévka
známe francouzskou cibulačku i českou -zkusíme japonskou ?
Indické brambory
zdravý a voňavý oběd
Tarhoňa se zeleninou a kousky masa
tarhoňa se používá hlavně v maďarské a slovenské kuchyni
Vepřové na smetaně s lesními houbami
když rostou houby
Salát z čínského zelí
nejjednodušší salát nikdy nesmí chybět
Pikantní kuřecí křidýlka
do marinády nenakládáme ale rovnou v ní pečeme