Ingredience celer řapíkatý
Mezi koření řadíme celer především pro silné aroma.Vedle semen můžeme také kořenit celerovými listy.Celerová sůl je typickým kořením rybích pokrmů.Doporučuje se při obezitě, neboť urychluje látkovou výměnu. Přidává se do polévek, pod hovězí pečeni, k přípravě vařeného nebo syrového salátu.
Máme celer řapíkatý,bulvový,listový.
Veganské minestrone
Tato hustá zeleninová polévka je skvělá možná právě proto, jak variabilní je její příprava.
Zapečený plněný baklažán
Dlouhé zimní večery si říkají o teplou večeři - plněné baklažány jsou jednoduché, rychlé a variabilní v možné náplni.
Květáková polévka se sýrem, zeleninou a cuketovými krutony
Naprostá podzimní mňamka se spoustou vitamínů. Je čas na jednu hustou polévku, která zasytí i zahřejte.
Bramborovo-celerová polévka
Bramborovo-celerová polévka - jiná, ale velmi chutná polévka.
Penne Rigate s pečeným masem
Zbylo Vám pečené maso z oběda? Použijte ho na další, lehčí jídlo!
Celerový salát s ovocem
Celerový salát s ovocem - velká variace chutí, kterých se nemusíte bát
Penne all Salsicia
masové ragů, těstoviny, rajčata, to vše provoněné rozmarýnem - nádhera
Penne all’Amatriciana
další z rychlých italských past neboli těstovin
Pečené kuře se silnou šťávou z pečených kostí
Pár vychytaných rad jak udělat opravdu dobrou šťávu z kuřete a krásně vypečená stehna.
Penne all’a Amatriciana
Italské těstoviny krásných barev a ještě lepší chuti, se slaninkou a plné zeleniny.