Ingredience kuřecí stehno
Kuřecí maso je lehce stavitelné a přitom obsahuje velké, množství kvalitních bílkovin a jen malé množství tuku Je proto ideální potravinou pro redukční či šetřící dietu.Kuřecí maso je nejvíce rozšířený druh masa, který je knonzumován.Maso se dá připravovat mnoha způsoby (vařit, grilovat, péct, smažit), může se servírovat teplé či studené. Kuřecí maso je i cenově dostupn
Smažená rýže s kousky kuřete
na skok v asijské kuchyni
Kuřecí stehna se zeleninou
Šťavnaté maso se spoustou zeleniny
Pečené kuřecí stehno na červeném zelí
s játrovou nádivkou
Máslová kuřecí stehna se zeleninou
zeleninu zvolíme jakou máme rádi
Soba nudle s krevetami, kuřetem a houbami shitaake
Výborné pohankové nudle s krevetami
Pečené kuřecí stehno s gratinovanými bramborami a špenátem
Zdravé a jednoduché jídlo
Kreolské kuře
žhavá chuť kreolské kuchyně
Kuřecí polévka
Kuřecí polévka s nudlemi
Kuře ala kachna
pečené kuře trochu jinak, se zelím a bramborami opečenými na slanině
Kuře na zelí
Velmi jednoduchá a chutná úprava kuřete pečeného na kysaném zelí a podávaného s houskovým knedlíkem
Kuřecí vývar se zeleninou
Spíš by to mělo být : Zeleninový vývar s kuřecím masem
Výpečky a kuře na kmíně s drceným špenátem a knedlíkem
Špenát s knedlíkem a k tomu maso - můžeme použít kuřecí i vepřové.
Kuřecí závitek s kořenovou zeleninou
Lehký, chutný způsob přípravy pečeného kuřete trochu jinak
Kuře na paprice s mašličkami
Výborné kuře na paprice se smetanou a mašličky jako příloha
Kuřecí stehna na moravance a štouchané brambory
Kuřecí stehna pečená v troubě, podávaná s Moravankou a štouchanými bramborami