Ingredience kakao
Kakao je obvyklé označení pro semena kakaovníku a z nich vyrobený prášek.Ve své přirozené (neslazené) formě má extrémně hořkou chuť. Slouží především jako základ čokolády.Nejjednodušším užitím je příprava kakaa , který vzniká smícháním kakaového prášku, mléka a cukru.Do Evropy čokoládu přivezli Španělé a ta se rychle stala velmi oblíbeným nápojem.

Kefírová buchta s dýní
Můžeme použít ovoce dle chuti

Luxusní čokoládové košíčky
Jsou sice pracnější, ale výsledek je víc než luxusní

Harlekýn
Nezkazíte s ním žádnou oslavu

Tvarohová buchta s čokoládovými kuličkami
Tvaroh s čokoládou...skvělá kombinace

Riccotový koláč
Určitě stojí za vyzkoušení

Sicilské cannoli
těsto je tmavé od kakaa i cherry a ještě hotové po zchladnutí ztmavnou

Cuketo - ořechový koláč s arašídovým krémem
Čoko-arašídový krém tomu dodá ten správný říz

Cuketový perník s rumovou polevou
Perník trošku jinak.

Nugátové kostičky
pohoštění nebo vánoční cukroví

Kakaové řezy s hruškami
skvělá kombinace chutí

Kokosovo-ořechové bombičky
cukroví nejen vánoční

Red velvet řezy
červený samet

Kakaovo - cuketový koláč
Vláčný díky cuketě, přitom nikdo nepoznal, že v koláči je

Černý dort bez vajec
dort - zákusek

Rychlé salko řezy
Mizí rychlostí blesku

Jáhlová čokoládová kaše s kokosem
Ingredience jsou na 2 porce

Dvojíté cupcakes
Stačí jedno kusnutí a nikdy nebudete chtít přestat ...

Kokosové Rafaelo
Kokosové Rafaelo - zkuste a určitě neodoláte

Strouhaná buchta s tvarohem
Tuhle si oblíbíte ..

Miša řezy
Pro děti i dospělé

Domácí tiramisu
Místo mascarpone jsem použil pomazánkové máslo.

Kakaovorumové muffiny s rybízem
Velmi rychlý recept

Perník s domácí marmeládou
Klasika babičky Aničky

Pařížský dort s ovocem a máslovým krémem
Ideální na horké letní dny.