Ingredience kakao
Kakao je obvyklé označení pro semena kakaovníku a z nich vyrobený prášek.Ve své přirozené (neslazené) formě má extrémně hořkou chuť. Slouží především jako základ čokolády.Nejjednodušším užitím je příprava kakaa , který vzniká smícháním kakaového prášku, mléka a cukru.Do Evropy čokoládu přivezli Španělé a ta se rychle stala velmi oblíbeným nápojem.
Kefírová buchta s dýní
Můžeme použít ovoce dle chuti
Luxusní čokoládové košíčky
Jsou sice pracnější, ale výsledek je víc než luxusní
Harlekýn
Nezkazíte s ním žádnou oslavu
Tvarohová buchta s čokoládovými kuličkami
Tvaroh s čokoládou...skvělá kombinace
Riccotový koláč
Určitě stojí za vyzkoušení
Sicilské cannoli
těsto je tmavé od kakaa i cherry a ještě hotové po zchladnutí ztmavnou
Cuketo - ořechový koláč s arašídovým krémem
Čoko-arašídový krém tomu dodá ten správný říz
Cuketový perník s rumovou polevou
Perník trošku jinak.
Nugátové kostičky
pohoštění nebo vánoční cukroví
Kakaové řezy s hruškami
skvělá kombinace chutí
Kokosovo-ořechové bombičky
cukroví nejen vánoční
Red velvet řezy
červený samet
Kakaovo - cuketový koláč
Vláčný díky cuketě, přitom nikdo nepoznal, že v koláči je
Černý dort bez vajec
dort - zákusek
Rychlé salko řezy
Mizí rychlostí blesku
Jáhlová čokoládová kaše s kokosem
Ingredience jsou na 2 porce
Dvojíté cupcakes
Stačí jedno kusnutí a nikdy nebudete chtít přestat ...
Kokosové Rafaelo
Kokosové Rafaelo - zkuste a určitě neodoláte
Strouhaná buchta s tvarohem
Tuhle si oblíbíte ..
Miša řezy
Pro děti i dospělé
Domácí tiramisu
Místo mascarpone jsem použil pomazánkové máslo.
Kakaovorumové muffiny s rybízem
Velmi rychlý recept
Perník s domácí marmeládou
Klasika babičky Aničky
Pařížský dort s ovocem a máslovým krémem
Ideální na horké letní dny.