Ingredience citron
Citron je plod citronovníku. Citrony obsahují velké množství kyseliny kyseliny citronové , mají přibližně kolem 87 % vody. Proto se využívají jako přírodní okyselovadlo do řady pokrmů, nebo se z nich mačká kyselá šťáva. Je též zdrojem vápníku, draslíku, fosforu, hořčíku, železa, zinku a dalších.
Kuřecí kousky na kešu
chuť i vůně asijské kuchyně
Avokádový krém
snídaně, svačina nebo pohoštění
Luxusní čokoládové košíčky
Jsou sice pracnější, ale výsledek je víc než luxusní
Tvarohový mazanec
Zatím nejlepší, co jsem kdy dělala
Citrónová bábovka
k nedělní kávě ideální
Riccotový koláč
Určitě stojí za vyzkoušení
Těstoviny s mascarpone
Určitě je budete dělat častěji
Celerový salát
s pečivem, k rybě nebo na chlebíčkách
Pikantní kuřecí křidýlka
do marinády nenakládáme ale rovnou v ní pečeme
Nudle s arašídovou omáčkou a masem
arašídové máslo snadno uděláme doma
Citronová kuřecí prsa
s cizrnou, avokádem.a zeleninou
Sladký rohlík čili loupák
100x lepší než-li kupovaný
Zelný salát se sýrem a ořechy
skvělá chuť podzimu
Špenátová roláda s uzeným lososem
hodí se na oslavu
Citronový chlebíček s mákem
občas sladké neuškodí
Citronové krevety s rýžovými nudlemi
krevety zase jinak
Treska s glazovanou cibulí
ryba na našem stole nechybí
Smetanové kuřecí kari
dobré nemusí znamenat složité
Hruškové nekynuté koláčky
malé nebo velké všechny jsou dobré
Lososový tatarák s kokosem
zajímavá kombinace
Marinovaný kozí sýr
pohoštění k dobrému vínu pro dva nebo více
Houbové ragů se ztraceným vejcem
když rostou byla by škoda si je neužít
Mandlový koláč s hruškami
pravý podzimní koláček
Losos s listovým špenátem
velmi jednoduchý způsob úpravy této výborné ryby