Ingredience kapr
Kapr obecný je největší českou kaprovitou rybou.Kapr se stal jedním ze symbolů českých Vánoc. Jeho neocenitelnou vlastností je rychlý růst a kvalitní maso.
Kapr na víně podle rybářů
pochoutka při výlovu rybníka
Filet z kapra s grilovanou zeleninou
Vynikající filet z kapra - Nemusí být jen losos
Kapří nugety s vídeňským salátem
nikdo nepozná, že jí rybu
Kapří karbanátky
I karbanátky můžou být dietní
Kapří škvarky
Tyto škvarky jsou rozhodně zdravější než vepřové .
Bulgurový salát s kaprem
Bulgurový salát s kaprem. Co je to ten bulgur? Bulgur - nalámaná celozrná pšenice
Smažený kapr , bramborový salát
Vánoční klasika nejen na vánoce
Kapr na modro
Vařený kapr se zeleninou, chutný s bramborovým salátem
Vínový kapr v dvojobalu
Kousky kapra povařené v bílém víně a následně usmažené ve vejci a strouhance
Kapr s mandlemi
Kapr na másle a s mandlemi
Kapr v županu
Kapr nemusí být jen v trojobalu - zkuste mu dát župan :)
Kapr na víně
Kapr na víně - kapra není nikdy dost :)
Ragů z kapra
Kapr na balkánský způsob
Kapr s mandlovou omáčkou
kapr a mandle k sobě prostě patří
Pečený kapr se zeleninou
jemná chuť kapra s vůní opečené zeleniny a tymiánu, určitě vyzkoušejte