Ingredience špek
Špek je označení pro solené či uzené vepřové sádlo. Vyrábí se převážně z vepřového bůčku, kýty nebo hřbetu. Samotná slanina se vyrábí naložením do soli na několik týdnů a případně pozdějším vyuzením.
Králičí maso na černém pivu
králičí maso je chutné i zdravé
Telecí pečeně na víně
a jako příloha cuketa a baby karotka
Krůtí roláda s vepřovým jazykem
roláda má vždy úspěch
Pečené kuřecí stehno na červeném zelí
s játrovou nádivkou
Bratislavské vepřové kostky
z receptů po babičce
Halušky s brynzou a opečeným špekem
výrazná chuť brynzy na se dokonale snoubí s vůní opečené slaniny
Znojemská hovězí s rýží
Znojemská hovězí s rýží - všichni známe, a ještě lepší je druhý den.
Hovězí pečeně na červeném víně
Hovězí pečeně na červeném víně - výborná varianta omáčky z vína a zeleniny
Feta sýr obalený v sezamu se smetanovými žampiony
Hodně netradiční kombinace sladkého a slaného.
Špekové rohlíčky
Rohlíčky na slano se špekem
Bordel v hrnci
Taková UHO podle toho, co kdo má rád :)
Segedín s pečeným karlovarským knedlíkem
Mňamka na nedělní obídek
Svíčková na smetaně
Svíčková na smetaně - myslím, že není třeba nic dodávat :), základ české kuchyně v klasickém provedení.
Medovohořčičné kuřecí paličky
Kuřecí paličky v delikátní sladce pikantní marinádě.
Hovězí s česnekem na mrkvi
Snadná úprava hovězího s česnekem na mrkvi, jako přílohu zvolte třeba bramborový knedlík a špenát.
Burgundské hovězí
Legendární dušené hovězí na červeném víně, křehké a měkké v typické klasické úpravě se žampióny - musíte vyzkoušet!
Hovězí pečeně s rajskou omáčkou
Výtečná česká klasika - hovězí s rajskou omáčkou, tak jak ji známe z našich restaurací. Zvládneme to i doma!
Znojemská hovězí pečeně
Znojemská hovězí pečeně - moravská klasika, pokud si ji pamatujete jenom ze školy, tak si ji určitě udělejte takhle