Ingredience sojová omáčka
Sojová omáčka je řídká tmavě hnědá slaná omáčka ze sójových bobů,pomocí plísní spolu s vodou a solí.Pochází z Číny a je typickápro asijskou kuchyni.Obsahuje velké množství antioxidantů a může být proto zdraví prospěšná jako prevence proti kardiovaskulárním chorobám.
Kuřecí kousky na kešu
chuť i vůně asijské kuchyně
Kuřecí placičky
Jsou šťavnaté a moc dobré
Vepřové s pórkem a mrkví
luxusní obídek
Lososový tataráček
s avokádem a mangem
Kachní prsa s ananasem
exotická úprava kachních prsíček
Pak choi polévka s nudlemi a krevetami
jiná polévka z asijské kuchyně
Japonská cibulová polévka
známe francouzskou cibulačku i českou -zkusíme japonskou ?
Pikantní kuřecí křidýlka
do marinády nenakládáme ale rovnou v ní pečeme
Nudle s arašídovou omáčkou a masem
arašídové máslo snadno uděláme doma
Vepřové švej ču žou
pár kapek chilli oleje dodá správnou chuť
Lososový tatarák s kokosem
zajímavá kombinace
Krůtí karbanátky s dušeným hráškem
pikantní karbanátky jsou doplněné jemným hráškem
Kuře po sečuánsku
miluji asijskou kuchyni
Pikantní kuřecí játra
nejlepší jsou s bramboráčky
Marinované krůtí nudličky
s opečenými bramborami nebo s rýží ?
Knedlíčky dim sum
lákavá chuť dálek
Kuřecí prsa s brokolicí a žampiony
trochu z Asie
Pad thai thajské smažené nudle
zdravá thajská kuchyně
Kotlety a NA TO
ze starých receptů
Hoisin krevety s rýží
chutná asijská kuchyně
Cuketové lívanečky s kuřecím masem v pikantní omáčce
sezóna cuket je v plném proudu
Lilek načerno
maso máme rádi ale nemusí být každý den
Vepřové závitky v čínském zelí
jsou dobré teplé i studené
Česnekové fazolky
v jednoduchosti je krása i chuť