Co chcete uvařit ?
Z čeho chcete uvařit?
Nebo zvolte kategorii
Všechny recepty
Filtrované recepty

Květáková polévka
Někdo může rozmixovat na jemný krém

Vepřové sweet & sour
Určitě už jste někdy jedli, teď si ukážeme, jak tohle populární sladkokyselé maso připravit jednoduše doma.

Lasagne alla Bolognese
Pravé lasgne s boloňským ragů - Itálie připravená u vás doma

Rajská omáčka s karbanátky
Rajská omáčka s karbanátky a těstovinami

Mac and cheese
Naprosto jednoduchý, ale hodně efektivní recept - makarony se sýrem, úspěch zaručen

Kuřecí koktejl
Různých druhů kuřecích koktejlů je nespočet, zde je můj oblíbený se zeleninou

Souvlaki s pečenou bramborou a tzatziki
Jedna z variant populárního řecké špízu, velmi snadného na přípravu

Lilky zapečené s domácím rajčatovým pestem
Chutný a zajímavý způsob úpravy této populární zeleniny, rozhodně vás nezklame

Jarní salát s lososem
Salát s lososem a hořčičnou zálivkou, výborné, lehké a chutné jídlo nejen do horkého dne

Muffiny s pudnikovým přelivem
Muffiny upravené s pudnikovým přelivem, podávané podle chuti s ovocem

Hráškový krém
Výborná, velmi rychlá polévka, svěží jarní barvy pro potěchu oka a lehké chuti

Mandlový dort Caprese
Už jste zkoušeli ;) ?

Chilli con carne
Nabízím moji variantu tohoto klasického mexického jídla, zajímavostí je kombinace chutí římského kmínu a čokolády

Tzatziki
Velmi snadná a lehká klasika - tradiční řecký osvěžující salátek, nejen do horkých letních dnů.

Zelňačka s klobáskou
Báječná a vydatná klasika - super polévka na zahřátí, jedna z českých a moravských nejoblíbenějších, připravená z vývaru.

Buchtičky s krémem
Tak tohle jídlo určitě není třeba představovat - velmi oblíbené (nejen) dětské jídlo, sladká vzpomínka.

Glazované cibulky
Glazované cibulky v sirupu z hnědého cukru, balsamikového octa a tymiánu jsou parádní doplněk k pečeným masům.

Tagliatelle s kuřecím masem a hráškem
Tagliatelle (typické italské ploché nudle) s kuřecí masem a hráškem, připravované na másle s česnekem a bazalkou.

Kuskus se zeleninou
Výborná, velmi rychlá příloha, která může sloužit i jako samostatný pokrm, nebo třeba do salátů.

Bramborová polévka s houbami
Vydatná polévka s chutí a vůní lesních hub, nejen pro podzimní čas.

Burgundské hovězí
Legendární dušené hovězí na červeném víně, křehké a měkké v typické klasické úpravě se žampióny - musíte vyzkoušet!

Hovězí pečeně s rajskou omáčkou
Výtečná česká klasika - hovězí s rajskou omáčkou, tak jak ji známe z našich restaurací. Zvládneme to i doma!

Zeleninový salát s čočkou beluga
Lehký, ale výživný letní salátek plný vitamínů a chuti, příjemně překvapující.

Kuřecí medailonky s omáčkou z hořčice a medu
Velmi rychlé jídlo se zajímavou chuťovou kombinací medu a hořčice, rozhodně se toho nebojte!