Co chcete uvařit ?
Z čeho chcete uvařit?
Nebo zvolte kategorii
Všechny recepty
Filtrované recepty

Čočka beluga s opečenou cibulkou
Chuťově vynikající druh čočky, vhodný jako příloha i samostatný pokrm - upravíme si s opečenou cibulkou.

Babiččin štrůdl
Dva druhy klasického štrůdlu, připravíme si s náplní jablečnou a tvarohovo-meruňkovou.

Kmínová polévka
Přikládám recept na jednu z mnoha variant oblíbené, rychlé polévky. Přípravu zvládne skutečně každý.

Hrachová kaše s uzeným masem
Skutečně jednoduché, tradiční jídlo, jak ho znáte z mládí od babičky - snadná úprava, kterou rozhodně neurazíte.

Králičí stehna a pečené brambory
Králičí stehýnka, připravená se slaninou a jako příloha pečený brambor - chuťově vynikající kombinace.

Špecle s pečenou paprikou
Jednoduchá příloha, kterou si zamilujete - snadno připravíte, rychle servírujete

Paprikáš
Vynikajíci pokrm, který vás ohromí svou plnou chutí masa a papriky

Kulajda
Kulajda - výborná polévka s jemnou, lehce nakyslou chutí lesních hub a kopru

Africký sumeček s olivovou tapenádou a bramborovou kaší s listovým špenát
Ne až tak úplně všední ryba s pikantní olivovou

Bavorské vdolečky
Klasické výborné koblížky, jak je znáte plněné povidly a s tvarohem, nezpomenutelná sladká pochoutka

Kuřecí soté s hlívou ústřičnou
Vůbec se nebojte použít houby na víc způsobů než jen smaženice. Houby jsou zdravé, tenhle rychlý recept je s hlívou.

Koprová omáčka
Příprava koprové omáčky, následně možno doplnit klasicky vejcem nebo hovězím masem

Dhal z červené čočky
Že tohle jídlo neznáte Nevadí, je z Indie, ale příprava je poměrně snadná - sežeňte garam masalu a do toho.

Fusilli al pomodoro
Fusilli al pomodoro - těstoviny s rajčaty

Pečená krkovička s marmeládou z červené cibule
Držte si chuťové buňky, tohle je fakt mazec - krkovička doplněná marmeládou z červené cibule a třeba s bramborem, paráda.

Krůtí medailonky s chedarovou omáčkou
Upravit krůtí maso se sýrovou omáčkou, no proč ne. Použijeme čedar, jako přílohu třeba pečené brambory.

Cibulová polévka
Klasická cibulačka, plná vitamínů a chuti. Zahřeje a snadno a levně se připraví za pár minut.

Vepřové na kmíně
Vepřová plec upravená na klasický způsob s kmínem, podávejte podle chuti s rýží nebo knedlíkem.

Kuřecí supreme
Kuřecí steak s kostí a kůží připravený na pánvi a dopékaný v troubě.

Kuře na paprice se špeclemi
Jak udělat skutečně dobré kuře na paprice? Rozhodně může být lepší, než čekáte, třeba se špeclemi nebo těstovinami.

Piškotový dort s pařížským krémem
Výborný dort s kakaem a bílou čokoládou navrch, parádní kombinace chutí s pařížským krémem. Ideální ke kávě.

Dýňový krém
Uvařit dobrou dýňovou polévku není žádný div, zkuste podle tohoto receptu z oblbené dýně hokkaidó