Ingredience máslo
Máslo je mléčný výrobek.Vzhledem ke složení je máslo vhodné zejména pro studenou kuchyni.
Sýrové sušenky
Čtverečky křehkého těsta štědře posypané sýrem
Květáková polévka se sýrem, zeleninou a cuketovými krutony
Naprostá podzimní mňamka se spoustou vitamínů. Je čas na jednu hustou polévku, která zasytí i zahřejte.
Uzený losos s gratinovanými brambory
Lahodná a jemná chuť
Zapečený květák s bešamelem
Vegetarianská mňamka podávaná například s bramborem
Smetanovožampionová omáčka s rýží
Smetanovožampionová omáčka s rýží - nemusí být vždy maso ;-)
Vepřové s mrkví a brambory na rozmarýnu
Vepřové s mrkví a brambory na rozmarýnu - tenhle recept máme moc rádi a nedá se na něm nic moc zkazit ;-)
Perničky hned měkké
Rychlé perníčky, které můžeme hned jíst
Rybí filé s jogurtem
Filé s jogurtem a vlašskými ořechy ve strouhankové krustě
Kuře frikasé
Kuře frikasé - kuře na žampionech
Žemlovka
Žemlovka neboli Zemlbába, sladký oběd z jablek, ořechů a hrozinek.
Špagety s rajčaty a kuřecím masem
Špagety s rajčaty a kuřecím masem - výborný lehký oběd, který zvládnete do dvaceti minut.
Telecí blanquette
Telecí blanquette - kousky telecího v jemné, smetanové omáčce se žampiony.
Králičí stehna na švestkách
Králičí stehna na švestkách - dlouhá příprava, ale výsledek stojí zato.
Flambovaný Flank steak se žampiony
Flambovaný Flank steak se žampiony - jídlo, na které sbalíte nejednoho muže :)
Plněná krůta
Krůta plněná žampióny
Chlebíčky s broskví
Chlebíčky s broskví - rychlý předkrm, který krásně povzbudí chuť
Vejce s játry
Vejce s játry - připravíme si chuťovku, do které použijeme kuřecí játra s chřestem
Oštěpkové nočky
Smažené nočky připravené z těsta z brambor a sýra
Bryndzovníčky
Buchtičky naslano z křehkého těsta s bryndzovou nádivkou
Bryndzové tyčinky
Křupavé tyčinky z bramborového těsta s bryndzou
Těstoviny s praženou kukuřičnou strouhankou
Těstoviny na sladko - s praženou kukuřičnou strouhankou
Koláč s hroznovým vínem
Hroznový koláč - výborný koláč, na který použijeme hroznové víno dvou barev
Dušená karotka s koňakem
Dušená karotka s koňakem - výborná příloha k masovým minutkám
Pikantní dip
Žloutková omáčka okořeněná pepřem a hořčicí jako chuťovka k vejci natvrdo nebo masu.