Ingredience máslo
Máslo je mléčný výrobek.Vzhledem ke složení je máslo vhodné zejména pro studenou kuchyni.

Sýrové sušenky
Čtverečky křehkého těsta štědře posypané sýrem

Květáková polévka se sýrem, zeleninou a cuketovými krutony
Naprostá podzimní mňamka se spoustou vitamínů. Je čas na jednu hustou polévku, která zasytí i zahřejte.

Uzený losos s gratinovanými brambory
Lahodná a jemná chuť

Zapečený květák s bešamelem
Vegetarianská mňamka podávaná například s bramborem

Smetanovožampionová omáčka s rýží
Smetanovožampionová omáčka s rýží - nemusí být vždy maso ;-)

Vepřové s mrkví a brambory na rozmarýnu
Vepřové s mrkví a brambory na rozmarýnu - tenhle recept máme moc rádi a nedá se na něm nic moc zkazit ;-)

Perničky hned měkké
Rychlé perníčky, které můžeme hned jíst

Rybí filé s jogurtem
Filé s jogurtem a vlašskými ořechy ve strouhankové krustě

Kuře frikasé
Kuře frikasé - kuře na žampionech

Žemlovka
Žemlovka neboli Zemlbába, sladký oběd z jablek, ořechů a hrozinek.

Špagety s rajčaty a kuřecím masem
Špagety s rajčaty a kuřecím masem - výborný lehký oběd, který zvládnete do dvaceti minut.

Telecí blanquette
Telecí blanquette - kousky telecího v jemné, smetanové omáčce se žampiony.

Králičí stehna na švestkách
Králičí stehna na švestkách - dlouhá příprava, ale výsledek stojí zato.

Flambovaný Flank steak se žampiony
Flambovaný Flank steak se žampiony - jídlo, na které sbalíte nejednoho muže :)

Plněná krůta
Krůta plněná žampióny

Chlebíčky s broskví
Chlebíčky s broskví - rychlý předkrm, který krásně povzbudí chuť

Vejce s játry
Vejce s játry - připravíme si chuťovku, do které použijeme kuřecí játra s chřestem

Oštěpkové nočky
Smažené nočky připravené z těsta z brambor a sýra

Bryndzovníčky
Buchtičky naslano z křehkého těsta s bryndzovou nádivkou

Bryndzové tyčinky
Křupavé tyčinky z bramborového těsta s bryndzou

Těstoviny s praženou kukuřičnou strouhankou
Těstoviny na sladko - s praženou kukuřičnou strouhankou

Koláč s hroznovým vínem
Hroznový koláč - výborný koláč, na který použijeme hroznové víno dvou barev

Dušená karotka s koňakem
Dušená karotka s koňakem - výborná příloha k masovým minutkám

Pikantní dip
Žloutková omáčka okořeněná pepřem a hořčicí jako chuťovka k vejci natvrdo nebo masu.