Ingredience citron
Citron je plod citronovníku. Citrony obsahují velké množství kyseliny kyseliny citronové , mají přibližně kolem 87 % vody. Proto se využívají jako přírodní okyselovadlo do řady pokrmů, nebo se z nich mačká kyselá šťáva. Je též zdrojem vápníku, draslíku, fosforu, hořčíku, železa, zinku a dalších.
Vánoční svařák
Ta vůně, chuť hřebíčku, skořice a teplého ovoce nemůže v zimě a ve svátečních dnech prostě chybět.. :)
Pikantní králík na rozmarýnu
Králík na rozmarýnu s bramborovou kaší
Kuřecí prsa s pomerančovou omáčkou
Dietní a rychlá véča, kterou dokážete snadno vykouzlit a úspěch je zaručen.
Zeleninový salát na způsob Caesar
Zeleninový salát na způsob Caesar - lehká večeře i oběd
Bramboráčky
Bramboráčky s nivou
Jemné masíčko na citronech
Lehké jídlo z plecka nebo kuřecího masa, výborně spojené s citronovou chutí
Kuřecí křídla na medu
Opravdu rychlá večeře, křidýlka připravená s medem a jako přílohu třeba brambory, nebo se bavte obíráním samotných křídel.
Celerový salát s vejci a ořechy
Celerový salát s vejci a ořechy - jednoduché, zdravé jednohubky
Žampiony na Řecký způsob
Žampiony na Řecký způsob - studený předkrm
Kachní prsíčka
Kachní prsíčka ve sladkokyselé omáčce
Mojito s jahodami
Super osvěžující drink pro návštěvy nebo párty
Zapékaná šumka s Čekankovými puky
Čekanka se šunkou a bešamelem
Flambované slávky a krabí tyčinky
Lehký předkrm s trochou zábavy při přípravě, rozhodně zvládne i ne-pyroman
Losos s citronovopomerančovým přelivem
Losos s citronovopomerančovým přelivem a falešným kaviárem-tarhoňa
Kuřecí křidélka na medovocitrusovém nálevu
Vinikající chuť sladkokyselého masíčka s americkými brambory
Pikantní lososový tatarák
Rybích jídel není nikdy dost, zkuste si doma připravit pikantní lososový tatarák
Vepřová krkovice na křupavé zelenince
Zkuste tuhle kombinaci - není třeba jiné přílohy, takhle je to chuťová paráda
Ovocný salát s kaki
Ovocný salát s kaki - vitamínová bomba pro zimní měsíce
Steak z lososa s holandskou omáčkou
jemná chuť ryby, jemná chuť holandské omáčky - svou drahou polovičku příjemně překvapíte
Steak z lososa na islandský způsob
jemná chuť lososa doplněná o sladkokyselé hrozny - pecka
Svíčková na smetaně
Svíčková na smetaně - myslím, že není třeba nic dodávat :), základ české kuchyně v klasickém provedení.
Výborný piškot s vanilkovým krémem a ovocnou želatinou
Sladká odměna :) - Piškot s vanilkovým krémem a ovocnou želatinou
Pečený losos
Pečený losos s křenovou omáčkou
Dušené kuře po římsku
Dušené kuře na víně