Ingredience strouhanka
Strouhanka se vyrábí strouháním či mletím suchého neochuceného pečiva, zejména rohlíků a housek.Strouhanka má různé využití.Je spolu s vejci a moukou součást trojobalu,který se používá na maso,zeleninu,sýr a na jiné pokrmy.
Pštrosí vejce
Nejen pro milovníky mletého masa
Balené kapustičky
zabalit jde skoro všechno
Smažák bez smažení
bez tuku a stejně dobrý
Skotská vejce
není vejce jako vejce
Hermelín s cibulkou na černém pivu
může být i Camembert nebo Encián
Bifteček Boris
ze starých receptů
Loštická kapsa s tvarůžkovou směsí
pro milovníky voňavých tvarůžků
Krůtí karbanátky s dušeným hráškem
pikantní karbanátky jsou doplněné jemným hráškem
Noky s brokolicí a praženou strouhankou
když zbudou noky od včera a najde se i brokolice
Bramborové placičky s vařenými vejci
jednoduché a moc dobré
Polévka s klobásovými knedlíčky
zase jiné knedlíčky
Smažené vepřové krokety
se zelným salátkem
Povidlové taštičky
moučník nebo sladký oběd
Drožďové knedlíčky v zeleninovém vývaru
lepší než ze školní jídelny
Parmazánové knedlíčky v kuřecím vývaru
opavdu slavnostní polévka
Rybí krokety
ledový salát, cherry rajčátka a avokádo
Sýrový špíz
Špís ze čtyř druhů sýrů .
Cuketové bramboráčky .
cukeťáčky
Obyčejné šunkofleky
jednoduché a dobré těstoviny
Tvarohové knedlíky s jahodami
s praženou strouhankou - pecka
Spaghetti alla mollica
Spaghetti s ančovičkami, kapary, olivami a opečenou strouhankou
Kapří nugety s vídeňským salátem
nikdo nepozná, že jí rybu
Brokolice trochu jinak
Chutná i těm, kdo ji moc rádi nemají.
Cuketové karbanátky s tymiánovými brambůrky
Chutné jídlo, které se dá udělat s masem, či bez masa s lepkem, či bez lepku.