Ingredience rybí omáčka
Rybí omáčka je jantarově zbarvená tekutina vzniklá fermentací ryb s mořskou solí. Využívá se jako ochucovadlo především v kuchyních jihovýchodní Asie . Používá se jako základní ingredience různých omáček . Rybí omáčka se vyrábí tak, že se ve velkých kádích nechají několik měsíců kvasit vrstvy ančoviček a jiných ryb, soli a dalších ingrediencí.
Pak choi polévka s nudlemi a krevetami
jiná polévka z asijské kuchyně
Smažená rýže s kousky kuřete
na skok v asijské kuchyni
Vietnamská kuřecí polévka
úžasná chuť a vůně
Salát s pomelem a krevetami
exotika na talíři
Citronové krevety s rýžovými nudlemi
krevety zase jinak
Marinované krůtí nudličky
s opečenými bramborami nebo s rýží ?
Tom Kha Gai polévka
thajská a silně návyková polévka
Knedlíčky dim sum
lákavá chuť dálek
Pad thai thajské smažené nudle
zdravá thajská kuchyně
Tom Yum polévka
skvělá vietnamská kuchyně
Kuřecí polévka s kukuřicí
polévce se také říká Hloupé kuře
Vepřové závitky v čínském zelí
jsou dobré teplé i studené
Kuřecí nudlová kari polévka
vietnamská kuchyně
Kyselá polévka s masovými knedlíky.
inspirace z vietnamské kuchyně
Kuřecí s kukuřicí
Kuřecí s kukuřicí - lehká čína na všední den
Skleněné nudle s kuřecím masem a zeleninou
Asijská kuchyně
Kachní prsa se smaženými VIMIXA nudlemi
Asijská kuchyně .
Kuřecí na cibulce
Kuřecí maso 100 x jinak
Kuřecí kousky se zeleninou a červenou rýží
Vynikající příloha - červená rýže. Určitě zkuste!
Vepřová plec se zeleninou
Vepřová plec se zeleninou a rýží
Krevety s aljašskou treskou a skleněné nudle
Krevetky, kousek tresky a skleněné nudle - jídlo v cuku letu