Ingredience hovězí vývar
Pro přípravu vývaru se často používají části masa s kostí, jako např. hovězí přední, kuřecí hřbety, rybí hlavy ap., které mají omezené použití pro přímou přípravu masného jídla. Suroviny se zpravidla vkládají do studené, málo či vůbec solené vody, aby se chuťové látky lépe vyvařily.
Ledvinky na paprice
starý recept po babičce v novém provedení
Tyrolské špekové knedlíky
skvělé i se zelím a pečínkou
Francouzská klasika z hovězího masa
trochu delší vaření nás odmění výbornou chutí
Telecí pečeně na víně
a jako příloha cuketa a baby karotka
Rajská omáčka s hrnkovým knedlíkem
stále oblíbená klasika
Hovězí na česneku s veselým knedlíkem
není knedlík jako knedlík
Lasagne s kapkou vína
Pro milovníky italské kuchyně
BOEUF BOURGUIGNON - Hovězi maso po burgundsku
Maličko složitější, ale výsledek je vynikající
Vepřové plíčky na smetaně
oběd pro skutečné fajnšmekry
Taštičky plněné mletým masem
Výborné jsou nejen jako hlavní jídlo například s bramborovou kaší či zeleninovým salátem, ale hodí se k vínku či pivu
Tradiční česnečka
Zaručený lék (nejen) na kocovinu.
Hachis parmentier
Mleté maso zapečené bramborovou kaší, jednoduché a dobré
Telecí dušené na hrubozrné hořčici
se špeclemi
Hovězí líčka s bruselskou kapustičkou
Další z variant tohoto v současnosti stále populárnějšího jídla
Vepřová krkovice v omáčce s kolínkama
Vepřová krkovice v omáčce s kolínkama - jednoduché a bez velké práce
Mexická červená rýže
rýže trošku jinak
Burrito s hovězím masem a červenou mexickou rýží
Mexiko u vás doma
Znojemská hovězí s rýží
Znojemská hovězí s rýží - všichni známe, a ještě lepší je druhý den.
Rajčatový guláš
Tak trochu jiný, než známe ten klasický
Hovězí pečeně na červeném víně
Hovězí pečeně na červeném víně - výborná varianta omáčky z vína a zeleniny
Vepřová kotleta s dijonskou omáčkou
šťavnatá kotleta s lehce pikantní omáčkou, rychlé a dobré
Hovězí maso ve vlastní šťávě
Hovězí maso dlouho tažené na červeném víně
Drštková polévka
Velice chutná