Ingredience máslo
Máslo je mléčný výrobek.Vzhledem ke složení je máslo vhodné zejména pro studenou kuchyni.
Kuřecí roláda
Kuřecí roláda inspirovaná receptem na nadívaného bažanta
Kachna na víně
Pečená kachna okořeněná pepřem, tymiánem a hřebíčkem, při pečení podlévaná bílým vínem
Králík s francouzskou omáčkou
Králík pečený s kořením podávaný s omáčkou, jejímiž hlavními přísadami jsou žloutky, česnek a citronová šťáva
Rizoto s liškami a hráškem
Rizoto s liškami a hráškem - lahodné italské rizoto
Košíčky s ořechovou náplní
Košíčky s ořechovou náplní trochu jinak
Vyběhlíci
Ořechoví vyběhlíci - nebojte, nikam neutečou, jenom jsou to tak trochu náfukové.
Pudinkové cukroví
Pudinkové cukroví s nutelou
Cous Cous
Cou Cous s kuřecím masem a zeleninou
Pikantní pečený králík
Králík pečený se slaninou, zeleninou a kořením
Rybí polévka bez jiker
Polévka z drobných ryb, zahuštěná jíškou, podávaná s osmaženými rohlíky
Filé na víně
Rybí filé zapečené se sýrem podlévané bílým vínem
Špagety s tuňákem
Špagety s omáčkou z rajčatového protlaku a tuňáka
Nepravé mušle
Vláčná směs z opečeného rybího masa podávaná ve skořápkách z mušlí
Kuřecí prso pečené ve slanině se zeleninovou rýží
Šťavnatý kus kuřecího s příchutí voňavé slaniny - proč ne
Pečené vepřové maso s hráškovým pyré s mátou
Dozlatova upečené maso, sladký hrášek s voňavou mátou - to se neomrzí
Linecké vykrajované
Linecké cukroví slepované
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky - tradiční vánoční cukroví
Tvarohový dort s malinovým coulis
Tvarohový dort s malinovým coulis - lehký nepečený dezert, kterým své blízké rozhodně potěšíte
Žloutkové řezy
Sváteční řezy z oříškového těsta se žloutkovým krémem a sněhovou pokrývkou
Polévka z růžičkové kapusty
Zahuštěná smetanová polévka ze zeleninového vývaru a růžičkové kapusty
Sušenkové kuličky
Nepečené cukroví ze sušenek, másla a cukru, obalované v kokosu nebo kakau
Zapečené tousty
Tousty zapékané se smetanovo-máslovou pomazánkou se šunkou, sýrem a dalšími dobrotami
Cannelloni plněné špenátem a kuřecím masem
Cannelloni plněné špenátem a kuřecím masem - dobrota ba až mňamina
Okoun s vejci
Kdo je milovníkem ryb? Okoun patří mezi tu více chutnou rybičku.