Ingredience petrželová nať
Nejznámější druhy jsou petržel zahradní. Petržel má široké využití v potravinářství.
Petržel kořenová a petržel listová - kudrnka.Listová se může sklízet i v zimě.Používají se jen její listy, které slouží jako zelené koření a ozdoba pokrmů.
Zapečené plněné papriky
Papriky plněné rýží a mletým masem.
Kančí guláš s karlovarským knedlíkem
Guláš z kančí plece
Bramboračka
Vynikající polévka, u nás oblíbená bez hříbků i s nimi ...
Celestýnské nudle
Celestýnské nudle - výborná vložka do polévky
Batátová polévka s čočkou a mrkví
Batátová polévka s čočkou a mrkví - s křupavým rohlíčkem mňáám
Středozemní polévka
Vhodná pro vegetariány
Zapékaná rajčata se žampiony
Jak překvapit hosty
Grenadýr marš
Těstoviny s brambory
Kachní krémová polévka
Kachní krémová polévka - nevšední polévka, na kterou běžně nenarazíte
Tuňákové smažené taštičky
Smažené taščičky s tuňákem
Rajčata plněná sýrovou pomazánkou
Předkrm, který potěší a určitě zachutná
Vepřový bůček nadívaný hříbkovou nádivkou
Dokažte sami sobě, že zvládnete i náročnější receptury, kterými oslníte všechny přísedící u slavnostní tabule.
Krémová papriková polévka s kukuřicí
jedna z méně obvyklých polévek, které si prostě zamilujete
Krabí tyčinky v marinádě
Krabí tyčinky opékané na grilu v ostré marinádě
Roštěnky v bylinkách
Roštěnky v bylinkách s bramborem
Drůbeží salát
Drůbeží salát - s francouzskou bagetkou je ideální
Japonské řízečky
Výborné jak hlavní jídlo, nebo vložka do zeleninového salátu
Husí kaldoun se šunkovými knedlíčky
Vznešená polévka výborné chuti
Zeleninová rýže
barevná a o něco chutnější úprava rýže
Kreolské kuře
žhavá chuť kreolské kuchyně
Pečený okáč s dýňovými hranolky
Okáč obecný - mořská ryba, upečeme si ho s dýňovými hranolky
Kuřecí roláda
Kuřecí roláda inspirovaná receptem na nadívaného bažanta
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus - výborná, zdravá pomazánka z cizrny
Feta sýr obalený v sezamu se smetanovými žampiony
Hodně netradiční kombinace sladkého a slaného.