Martin
Hodnost kuchaře
Mistr
(254490 / 341000)
Hodnocení Receptů
Statistiky
Napsaných receptů :
254
Oblíbené recepty:
0
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Glazované cibulky
Glazované cibulky v sirupu z hnědého cukru, balsamikového octa a tymiánu jsou parádní doplněk k pečeným masům.
Tagliatelle s kuřecím masem a hráškem
Tagliatelle (typické italské ploché nudle) s kuřecí masem a hráškem, připravované na másle s česnekem a bazalkou.
Kuskus se zeleninou
Výborná, velmi rychlá příloha, která může sloužit i jako samostatný pokrm, nebo třeba do salátů.
Bramborová polévka s houbami
Vydatná polévka s chutí a vůní lesních hub, nejen pro podzimní čas.
Burgundské hovězí
Legendární dušené hovězí na červeném víně, křehké a měkké v typické klasické úpravě se žampióny - musíte vyzkoušet!
Hovězí pečeně s rajskou omáčkou
Výtečná česká klasika - hovězí s rajskou omáčkou, tak jak ji známe z našich restaurací. Zvládneme to i doma!
Zeleninový salát s čočkou beluga
Lehký, ale výživný letní salátek plný vitamínů a chuti, příjemně překvapující.
Kuřecí medailonky s omáčkou z hořčice a medu
Velmi rychlé jídlo se zajímavou chuťovou kombinací medu a hořčice, rozhodně se toho nebojte!
Čočka beluga s opečenou cibulkou
Chuťově vynikající druh čočky, vhodný jako příloha i samostatný pokrm - upravíme si s opečenou cibulkou.
Kmínová polévka
Přikládám recept na jednu z mnoha variant oblíbené, rychlé polévky. Přípravu zvládne skutečně každý.
Hrachová kaše s uzeným masem
Skutečně jednoduché, tradiční jídlo, jak ho znáte z mládí od babičky - snadná úprava, kterou rozhodně neurazíte.
Špecle s pečenou paprikou
Jednoduchá příloha, kterou si zamilujete - snadno připravíte, rychle servírujete
Paprikáš
Vynikajíci pokrm, který vás ohromí svou plnou chutí masa a papriky
Kulajda
Kulajda - výborná polévka s jemnou, lehce nakyslou chutí lesních hub a kopru
Africký sumeček s olivovou tapenádou a bramborovou kaší s listovým špenát
Ne až tak úplně všední ryba s pikantní olivovou
Bavorské vdolečky
Klasické výborné koblížky, jak je znáte plněné povidly a s tvarohem, nezpomenutelná sladká pochoutka
Kuřecí soté s hlívou ústřičnou
Vůbec se nebojte použít houby na víc způsobů než jen smaženice. Houby jsou zdravé, tenhle rychlý recept je s hlívou.
Koprová omáčka
Příprava koprové omáčky, následně možno doplnit klasicky vejcem nebo hovězím masem
Dhal z červené čočky
Že tohle jídlo neznáte Nevadí, je z Indie, ale příprava je poměrně snadná - sežeňte garam masalu a do toho.
Fusilli al pomodoro
Fusilli al pomodoro - těstoviny s rajčaty
Pečená krkovička s marmeládou z červené cibule
Držte si chuťové buňky, tohle je fakt mazec - krkovička doplněná marmeládou z červené cibule a třeba s bramborem, paráda.
Krůtí medailonky s chedarovou omáčkou
Upravit krůtí maso se sýrovou omáčkou, no proč ne. Použijeme čedar, jako přílohu třeba pečené brambory.
Cibulová polévka
Klasická cibulačka, plná vitamínů a chuti. Zahřeje a snadno a levně se připraví za pár minut.
Vepřové na kmíně
Vepřová plec upravená na klasický způsob s kmínem, podávejte podle chuti s rýží nebo knedlíkem.