Ingredience solamyl
Solamyl je označení pro velmi jemný bramborový škrob, který je v naší kuchyni využíván především k přípravě pečiva, moučníků a dortů. Zahustit s ním ale lze i exotické pokrmy jako je čína nebo klasické omáčky k masu. Doporučuje se hlavně pro alergiky na lepek.
Kuřecí kousky na kešu
chuť i vůně asijské kuchyně
Šlehaná sekaná
sekaná s chlebem, bramborem nebo se svíčkovou
Kachní prsa s ananasem
exotická úprava kachních prsíček
Pečené jablíčko
sladká tečka k odpolední kávě
Pikantní kuřecí křidýlka
do marinády nenakládáme ale rovnou v ní pečeme
Skotská vejce
není vejce jako vejce
Vepřové švej ču žou
pár kapek chilli oleje dodá správnou chuť
Noky s brokolicí a praženou strouhankou
když zbudou noky od včera a najde se i brokolice
Králičí maso na černém pivu
králičí maso je chutné i zdravé
Pikantní kuřecí játra
nejlepší jsou s bramboráčky
Marinované krůtí nudličky
s opečenými bramborami nebo s rýží ?
Knedlíčky dim sum
lákavá chuť dálek
Kuřecí prsa s brokolicí a žampiony
trochu z Asie
Kuřecí polévka s kukuřicí
polévce se také říká Hloupé kuře
Lilek načerno
maso máme rádi ale nemusí být každý den
Sub gum z vepřového masa
Holandská kuchyně.
Szegedinský sojový guláš
bezmasá alternativa Szegedinského guláše
Hlívový guláš (BL)
Výborný guláš pro vegetariány
Omeleta s marinovanými kousky masa
jen se zeleninou je nejlepší
Vepřové nudličky s pikantní sladkokyselou omáčkou
máme rádi pikantní maso
Skleněné nudle s kuřecím masem a zeleninou
Asijská kuchyně
Vepřová panenka s omáčkou sweet chilli
sladkokysela, pikantní omáčka a do růžova pečená panenka
Soba nudle se zeleninou a houbami
Pohankové nudle, zelenina a sojová omáčka - tato kombinace zkrátka funguje
Kuřecí játra s kapií a houbami s rýží
do půl hoďky vařeno