Ingredience pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.
Hovězí na česneku s veselým knedlíkem
není knedlík jako knedlík
Salát z červené řepy a mrkve
Vitamínová bomba
Penne s brokolicí a krevetami
rychlá a dobrá večeře
Lasagne s kapkou vína
Pro milovníky italské kuchyně
Kuřecí polévka s kukuřicí
polévce se také říká Hloupé kuře
Vepřová panenka se salátkem okořeněným citronovým pepřem
Velmi jednoduchá a rychlá večeře nebo oběd
Plněné rohlíčky z listového těsta
Luxusní jsou ještě vlažné, ale ani za studena nemají chybu
BOEUF BOURGUIGNON - Hovězi maso po burgundsku
Maličko složitější, ale výsledek je vynikající
Kuřecí plátek s česnekem, rozmarýnem a jasmínovou rýží
Rodinu určitě potěšíte
Ukrajinský boršč
jeden z mnoha receptů na boršč
Parmazánové knedlíčky v kuřecím vývaru
opavdu slavnostní polévka
Hoisin krevety s rýží
chutná asijská kuchyně
Pórkový krém
Rychlý, výborný, vydatný, … s opečenou bagetkou ideální večeře
Cuketové lívanečky s kuřecím masem v pikantní omáčce
sezóna cuket je v plném proudu
Rybí krokety
ledový salát, cherry rajčátka a avokádo
Pečené kuřecí stehno na červeném zelí
s játrovou nádivkou
Šmakuláda s krabími tyčinkami a 3 varianty
není to žádné rizoto
Gratinované kapustičky s chorizem
jsou dobré s uzeninou nebo jen s vejci
Polévka z vepřových žebírek po vietnamsku
nechte se inspirovat
Špenátová roláda s mozzarellou
roláda nemusí být sladká
Krůtí pečené maso s bramborem
Nejdietnější maso
Sladko-kyselé fazolky s krkovičkou
Z čerstvých fazolek se dají taky uvařit dobrá jídla
Houbový liškový bramborový guláš
Guláš nemusí být jen z masa
Sub gum z vepřového masa
Holandská kuchyně.