Ingredience pórek
Pórek je zelenina,patří do rodu česnek.Je široce užívaný do polévek,omáček a přísada k rybám a masům.Obsahuje vitamíny a karoten.Pórek povzbuzuje chuť k jídlu,podporuje činnost zažívacích orgánů a činnost ledvin.
Vepřové s pórkem a mrkví
luxusní obídek
Zelené špenátové tortelli
plněné lososem a špenátem
Japonská cibulová polévka
známe francouzskou cibulačku i českou -zkusíme japonskou ?
Vepřové švej ču žou
pár kapek chilli oleje dodá správnou chuť
Italská minisekaná
mini se hodí nejen k obědu
Pstruhové balíčky v pórku
ryba je dobrá i dietní
Plněná cereální kaiserka
snídaně nebo lehká svačina
Citronové krevety s rýžovými nudlemi
krevety zase jinak
Pórkové palačinky
nejlepší jsou se sýrem
Quiche de Lorraine
aneb slaný francouzský koláč s cibulí a slaninou
Polévka s krupicovými nočky
vývar použijeme masový nebo jen zeleninový
Losos Wellington
hodí se i pro slavnostnější chvíle
Pohanka se zeleninou a houbami
i zdravé může být chutné
Drožďové knedlíčky v zeleninovém vývaru
lepší než ze školní jídelny
Těstovinové mušle s masovou náplní
méně obvyklé těstoviny stojí za zkoušku
Mrkvová polévka
V jednoduchosti je krása
BOEUF BOURGUIGNON - Hovězi maso po burgundsku
Maličko složitější, ale výsledek je vynikající
Pórkový krém
Rychlý, výborný, vydatný, … s opečenou bagetkou ideální večeře
Šmakuláda s krabími tyčinkami a 3 varianty
není to žádné rizoto
Sub gum z vepřového masa
Holandská kuchyně.
Skleněné nudle s kuřecím masem a zeleninou
Asijská kuchyně
Kachní prsa se smaženými VIMIXA nudlemi
Asijská kuchyně .
Rýžové placičky
Ideální, když zbude rýže od oběda
Kuskusové placičky
Dají se jíst jak teplé, tak i studené