Tomáš
Hodnost kuchaře
Pokročilý
(46400 / 69400)
Hodnocení Receptů
Statistiky
Napsaných receptů :
45
Oblíbené recepty:
44
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.

Vepřová plec s bramborou kaší maštěnou máslem
Česká klasika.

Maminčina znojemská omáčka s rýží
Možno konzumovat i s knedlíkem či těstovinami.

Vepřová kotleta zapečená se sýrem a smetanou
Jako přílohu jsem zvolil pečené brambory.

Pravá ruská Soljanka
Polévka s masem a olivami. Ideální se zakysanou smetanou.

Hořčicová omáčka s houskovým knedlíkem a brusinkovým terčem
Vynikající s vychlazeným světlým pivem.

Jablečný štrůdl s rumovou polevou a oříšky
Lehce alkoholický štrůdl.

Vepřové maso se zeleninou, podávané s dušenou rýží
Trochu jiná Znojemská...

Pečené kuřecí stehno s gratinovanými bramborami a špenátem
Zdravé a jednoduché jídlo

Hovězí tatarský biftek s topinkami
S čím jiným podávat tatarák, než s topinkami a česnekem!

Vepřová roláda se šťouchanými bramborami
Jako přílohu jsem zvolil šťouchané brambory.

Pstruh s koprem a citronem podáváný s vařeným bramborem
Skvěle chutná s čerstvě vychlazeným pivem.

Kuřecí stehna na smetaně s bramborami prokládanými sýrem
Celkem zdravé a rozhodně chutné jídlo.

Sójové maso s ananasem a zeleninou na kari s rýží tří druhů
Dietní bezmasé jídlo bez lepku

Grilovaná marinovaná vepřová krkovice na barevném pepři
Máte chuť na pořádný steak?

Perník s domácí marmeládou
Klasika babičky Aničky

Vepřová plec s hříbkovou omáčkou a houskovým knedlíkem
Dnes jsem se rozhodl pro pořádný flák masa, přidal jsem pár hříbků a jako přílohu jsem zvolil houskový knedlík.

Pařížský dort s ovocem a máslovým krémem
Ideální na horké letní dny.

Nepečený piškotový dort s ovocem
Nejlepší je v létě, krásné osvěžení...

Marinovaná krkovice na provensálském koření
Marinovaná krkovice na provensálském koření s listovým špenátem a bramborovými noky

Zeleninová tortilla
Jednoduchá příprava, báječná chuť! Navíc - bezmasé!

Vepřový bůček nadívaný hříbkovou nádivkou
Dokažte sami sobě, že zvládnete i náročnější receptury, kterými oslníte všechny přísedící u slavnostní tabule.