Ingredience petržel kořenová
Nejznámější druhy jsou petržel zahradní. Petržel má široké využití v potravinářství.
Petržel kořenová a petržel listová - kudrnka.Listová se může sklízet i v zimě.Používají se jen její listy, které slouží jako zelené koření a ozdoba pokrmů.
Bramborové placky s bylinkami
Tyto placky miluji, pamatuji si, že je dělávala maminka, když jsem byla malá. S mlékem úžasné, já si je jen vylepšila bylinkami.
Slepičí vývar
Domácí slepičí vývar
Sojové karbanátky
Sojové karbanátky - karbanátky nemusí být jen z masa
Plněné kuře
Pěkně si kuře naplníme, aby toho bylo víc :)
Mufiny z cukety
Mufiny nemusí být vždy sladké - my si zkusíme připravit zdravý recept z cukety, nebojte se, že by vám zeleninové nechutnaly :)
Bordel v hrnci
Taková UHO podle toho, co kdo má rád :)
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rajská omáčka s masovými kuličkami - nezahuštěná, ale přesto výborná
Domácí hovězí vývar se zeleninou a zvířátky
Výborná po flámu
Brokolicová krémová polévka
Brokolicová krémová polévka - polévka na chladné dny
Houbová omáčka s vařeným hovězím
Houbová omáčka s vařeným hovězím - jemná smetanová omáčka s vůní lesa
Kančí se šípkovou omáčkou
Kančí se šípkovou omáčkou - tak tenhle kanec už dořádil
Hovězí na víně
Hovězí na víně z hovězích líček nebo kližky - jídlo, které oslní nejednu ženu.
Knížecí roštěná
Knížecí roštěná - roštěná se smetanou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Nemá chybu, znalce a milovníky téhle polévky rozhodně potěší.
Žampiony na Řecký způsob
Žampiony na Řecký způsob - studený předkrm
Kuřecí steak s bylinkovým velouté
Kuřecí steak s bylinkovým velouté - šťavnatý steak s jemnou omáčkou, vońavou po bylinkách
Kančí žebírka
Kančí žebírka se zeleninou, podlité vínem.
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka nejlépe z kapra
Jehněčí kolínko na rozmarýnu s bramborovou kaší
Jehněčí kolínko na rozmarýnu s bramborovou kaší - měkoučké jehněčí masíčko, vonící rozmarýnem a plné chutě
Svíčková na smetaně
Svíčková na smetaně - myslím, že není třeba nic dodávat :), základ české kuchyně v klasickém provedení.
Fettuccine kuřecím masem na smetaně
rychlé smetanové těstoviny
Svíčková
Svíčková z kotlety - česká klasika, příjemná na každý oběd a hotovo máme za chvilku
Pečený kapr se zeleninou
jemná chuť kapra s vůní opečené zeleniny a tymiánu, určitě vyzkoušejte
Bramborový salát
Můj štědrovečerní bramborový salát se zeleninou a majonézou jako příloha ke kaprovi, také výborný doplněk k chlebíčkům.