Ingredience pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.
Hrášková polévka
vařená trochu jinak
Zelný salát se sýrem a ořechy
skvělá chuť podzimu
Špenátová roláda s uzeným lososem
hodí se na oslavu
Kuře s omáčkou arrabbiata
vůně Itálie
Mozzarelové kuličky s tymiánem a rajčatovým dipem
Šťavnaté kuličky s překvapením
Flatbread se sýrem a hroznovým vínem
Chlebová placka obložená sýrem, tu si zamilujete
Bifteček Boris
ze starých receptů
Sýrová polévka
rychlá, jemná a jednoduchá polévka
Cikánské vepřové s arabskou rýží
pikantní úprava vepřového masa
Treska s glazovanou cibulí
ryba na našem stole nechybí
Candát s houbovým Kubou a špičatým zelím
byť tradiční, tak docela neotřelá kombinace ryby a hub
Telecí karbanátky s okurkovou salsou
skvělé tradiční jídlo
Smetanové kuřecí kari
dobré nemusí znamenat složité
Salát s pečenou červenou řepou
salátů nikdy není dost
Hovězí steak se zázvorem a mrkví
večeře po které se netloustne
Slepičí polévka s domácími nudlemi
zahřeje tělo i duši
Loštická kapsa s tvarůžkovou směsí
pro milovníky voňavých tvarůžků
Kotlety s houbami
z hub nemusí být jen smaženice
Lososový tatarák s kokosem
zajímavá kombinace
Houbové ragů se ztraceným vejcem
když rostou byla by škoda si je neužít
Zelňačka s cizrnou
plná vitamínů
Losos s listovým špenátem
velmi jednoduchý způsob úpravy této výborné ryby
Hovězí kofty
výborné s bramborovou kaší ochucenou Wasabi
Špagetová dýně s masovou směsí
špagety bez těsta