Ingredience pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.

Hrášková polévka
vařená trochu jinak

Zelný salát se sýrem a ořechy
skvělá chuť podzimu

Špenátová roláda s uzeným lososem
hodí se na oslavu

Kuře s omáčkou arrabbiata
vůně Itálie

Mozzarelové kuličky s tymiánem a rajčatovým dipem
Šťavnaté kuličky s překvapením

Flatbread se sýrem a hroznovým vínem
Chlebová placka obložená sýrem, tu si zamilujete

Bifteček Boris
ze starých receptů

Sýrová polévka
rychlá, jemná a jednoduchá polévka

Cikánské vepřové s arabskou rýží
pikantní úprava vepřového masa

Treska s glazovanou cibulí
ryba na našem stole nechybí

Candát s houbovým Kubou a špičatým zelím
byť tradiční, tak docela neotřelá kombinace ryby a hub

Telecí karbanátky s okurkovou salsou
skvělé tradiční jídlo

Smetanové kuřecí kari
dobré nemusí znamenat složité

Salát s pečenou červenou řepou
salátů nikdy není dost

Hovězí steak se zázvorem a mrkví
večeře po které se netloustne

Slepičí polévka s domácími nudlemi
zahřeje tělo i duši

Loštická kapsa s tvarůžkovou směsí
pro milovníky voňavých tvarůžků

Kotlety s houbami
z hub nemusí být jen smaženice

Lososový tatarák s kokosem
zajímavá kombinace

Houbové ragů se ztraceným vejcem
když rostou byla by škoda si je neužít

Zelňačka s cizrnou
plná vitamínů

Losos s listovým špenátem
velmi jednoduchý způsob úpravy této výborné ryby

Hovězí kofty
výborné s bramborovou kaší ochucenou Wasabi

Špagetová dýně s masovou směsí
špagety bez těsta