Ingredience pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.
Kuřecí souvlaki
Kuřecí souvlaki - výborná letní vypalovačka
Pomazánka z avokáda
Pomazánka z avokáda s pečenou bagetkou
Rybí placičky
Pohoštění z ryb v tomatě
Kuřecí kousky s barevným salátem a bagetkou
Křupavá chuť masa, vyjmečná chuť avokáda a sladká chuť granátového jablíčka
Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou
Na nudličky nakrájená kuřecí prsa se smetanovou omáčkou se slaninou a sýrem
Kuřecí maso se špenátem a smetanou
Na nudličky nakrájená kuřecí prsa s listy špenátu a smetanovou omáčkou
Špenát
Dušený špenát s česnekem, k bramborům a vařenému masu, nebo s vejcem a chlebem
Holubky (plněné zelné listy)
Listy bílého zelí plněné směsí rýže a mletého masa
Houbové rizoto
Rizoto z rýže, hub, zeleniny a špeku, kořeněné paprikou a sypané strouhaným sýrem
Rajčata plněná houbami
Houbová směs se sýrem zapečená v miskách vyrobených z polovin rajčat
Zelňačka
Zelňačka z uzených žeber - polévka silné chuti, která zahřeje v každém počasí
Brokolicový krém
Brokolicový krém - velmi jednoduchý recept, doplní nám potřebné vitamíny.
Tataki z tuňáka
Tataki z tuňáka - dokonalý předkrm či lehká svačinka, plná chuti a v neposlední řadě i zdraví...
Bruschetta s rajčaty a parmazánem
Bruschetta s rajčaty a parmazánem - vynikající předkrm, chuťovka...
Nápoj z podmáslí
Pikantní nápoj z podmáslí
Krabí salát s chřestem
Krabí salát s bílým chřestem
Těstovinový salát s uzeným lososem
Salát s uzeným lososem
Fazolový salát
Salát z bílých fazolí
Obalované rybí kostky s bramborovým krémem
Jednoduše a chutně
Dýňové špízy s tymiánovým vepřovým
Sezóna dýní ještě nekončí - pečená s masem je vynikající
Domácí lečo s klobásou
Domácí lečo s klobásou - rychlá večeře i oběd
Pečená kačena s červeným zelím a bramborovými šiškami
Česká klasika, kdo by neznal
Rýžové nudle po asijsku
Rýžové nudle po asijsku - verze s krůtími prsíčky
Krkonošské kyselo
Krkonošské kyselo - velmi vydatná polévka z chlebového kvásku