Ingredience česnek
Česnek hraje v kuchyni významnou roli.Jeho použití je všestranné,jako čerstvý,rozetřený se solí,do salátů,do omáček,k masům,do salámů,k rybám a do polévky.Květy česneku jsou velkým zdrojem snůšky včel.Česnek je bohatý na vitamíny.Je dobrý na trávení a obranyschopnost,je používán jako antibio-alicin,snižuje krevní tlak,hladinu cholesterolu v krvi,prospívá srdci,čistí cévy,v kombinaci s medem se používá při nachlazení.

Hovězí vývar
Příprava kvalitního hovězí vývaru, který dále použijeme v receptech. Nebojte si udělat vlastní, máte jistotu, co v něm bude.

Kuřecí stejk se zeleninou a salátová srdíčka
Kuřecí stejk s restovanou zeleninou a salátová srdíčka s hořčičným dipem

Bramborové knedlíky s uzeným a špenátem
Bramborové knedlíky, plněné uzeným masem s dušeným špenátem

Bramboračka
Polévka bramboračka ze sušených hub, sytá a bohatá na chutě

Pečená krkovice se špenátem
Pečená krkovice se špenátem a bramborem - krásně barevná kombinace, plná chuti. Oběd za chvilku hotový.

Těstoviny s kuřecím masem a brokolicí
Těstoviny s kuřecím masem a brokolicí - krásně barevná podívaná a ještě lepší chutnání

Ceasar salát
Římský salát s česnekovými krutony a dresingem z ančoviček, dijonské hořčice a žloutků.

Nilský okoun s ratatouille a pečenými bramborami
Nilský okoun s ratatouille a pečenými bramborami - chuťový zážitek, který byste si neměli nechat ujít

Hovězí dušené na houbách
Hovězí kližka s omáčkou z domácího hovězího vývaru a pravých hřibů.

Topinka se smaženicí
Topinka se smaženicí z hub a vajec - v jednoduchosti je síla, a čím víc česneku, tím silnější

Vaječná omeleta s houbami
Vaječná omeleta s houbami, doplněná bazalkou a pažitkou - recept nejen na podzimní sběr hub

Salámový hřeben s bramborem
Salámový hřeben s pečeným bramborem, volským okem a zeleninou. Rychlé a jednoduché, ale úspěch zaručen.

Krkovice s pečenými bramborami a omáčkou Alfredo
Krkovice s pečenými bramborami a omáčkou Alfredo - chuť plná sýra a smetany

Knedlíčková polévka
Oblíbená polévka s nudlemi, kousky zeleniny a játrovými knedlíčky

Hrachová polévka
Hustá luštěninová polévka ze světlé jíšky provoněná majoránkou a česnekem podávaná s osmaženým rohlíkem

Čočková polévka
Hustá luštěninová polévka ze světlé jíšky provoněná majoránkou a česnekem podávaná s chlebem

Fazolová polévka
Hustá luštěninová polévka ze světlé jíšky, provoněná majoránkou a česnekem, podávaná s chlebem

Česnečka
Polévka, která zahřeje

Bramboračka
Tradiční polévka připravená ze samých dobrých věcí: brambor, krup a hub.

Rajská polévka II
Polévka z rajčatového protlaku se svěžím nádechem jižních zemí (kvůli použitým bylinkám)

Špagety All Genovese
Nádherná a báječně voňavá úprava špaget, která na talíři vypadá opravdu výborně. Pravá Itálie u vás doma.

Gulášová polévka
Gulášová polévka z hovězího nebo vepřového masa zahuštěná jíškou, s převládající chutí papriky, majoránky a česneku

Tvarohová pomazánka budapešťského typu
Výborná domácí pomazánka z tvarohu zjemněného margarínem a okořeněného mletou paprikou, cibulí a česnekem