Ingredience máslo
Máslo je mléčný výrobek.Vzhledem ke složení je máslo vhodné zejména pro studenou kuchyni.

Kuřecí prsa v citronové omáčce
Jednoduché, lehké a pro každou příležitost.

Krevety v sýrové omáčce
předkrm nebo večeře pro dva

Telecí pečeně na víně
a jako příloha cuketa a baby karotka

Quiche de Lorraine
aneb slaný francouzský koláč s cibulí a slaninou

Quiche s brokolicí a gorgonzolou
výborný slaný koláč

Levandulové sušenky
krásně voňavé a křehké

Polévka s krupicovými nočky
vývar použijeme masový nebo jen zeleninový

Semolinové Tortelli
ochutnávka italské kuchyně

Palačinky s uzeným lososem
pohoštění pro přátele nebo večeře

Rizoto s krevetami
šafránové rizoto, tentokrát s krevetami

Povidlové taštičky
moučník nebo sladký oběd

Losos Wellington
hodí se i pro slavnostnější chvíle

Drožďové knedlíčky v zeleninovém vývaru
lepší než ze školní jídelny

Vanilkový koláč s nektarinkami
Křehké těsto plné lahodného vanilkového krému

Kakaové řezy s hruškami
skvělá kombinace chutí

Krůtí roláda s vepřovým jazykem
roláda má vždy úspěch

Rohlíčky s tvarohem
rychlé, křehké, dobré

Kuřecí prsa s omáčkou Alfredo
s těstovinami

Květáková polévka s vůní orientu
ochutnejte zdravou indickou kuchyni

Kuřecí závitek se sušenými rajčaty a pršutem
k tomu oblíbený bulgur

Kokosovo-ořechové bombičky
cukroví nejen vánoční

Podmáslanka s houbami
podle naší babičky

Rajská omáčka s hrnkovým knedlíkem
stále oblíbená klasika

Red velvet řezy
červený samet