Ingredience máslo
Máslo je mléčný výrobek.Vzhledem ke složení je máslo vhodné zejména pro studenou kuchyni.
Kuřecí prsa v citronové omáčce
Jednoduché, lehké a pro každou příležitost.
Krevety v sýrové omáčce
předkrm nebo večeře pro dva
Telecí pečeně na víně
a jako příloha cuketa a baby karotka
Quiche de Lorraine
aneb slaný francouzský koláč s cibulí a slaninou
Quiche s brokolicí a gorgonzolou
výborný slaný koláč
Levandulové sušenky
krásně voňavé a křehké
Polévka s krupicovými nočky
vývar použijeme masový nebo jen zeleninový
Semolinové Tortelli
ochutnávka italské kuchyně
Palačinky s uzeným lososem
pohoštění pro přátele nebo večeře
Rizoto s krevetami
šafránové rizoto, tentokrát s krevetami
Povidlové taštičky
moučník nebo sladký oběd
Losos Wellington
hodí se i pro slavnostnější chvíle
Drožďové knedlíčky v zeleninovém vývaru
lepší než ze školní jídelny
Vanilkový koláč s nektarinkami
Křehké těsto plné lahodného vanilkového krému
Kakaové řezy s hruškami
skvělá kombinace chutí
Krůtí roláda s vepřovým jazykem
roláda má vždy úspěch
Rohlíčky s tvarohem
rychlé, křehké, dobré
Kuřecí prsa s omáčkou Alfredo
s těstovinami
Květáková polévka s vůní orientu
ochutnejte zdravou indickou kuchyni
Kuřecí závitek se sušenými rajčaty a pršutem
k tomu oblíbený bulgur
Kokosovo-ořechové bombičky
cukroví nejen vánoční
Podmáslanka s houbami
podle naší babičky
Rajská omáčka s hrnkovým knedlíkem
stále oblíbená klasika
Red velvet řezy
červený samet