Ingredience bílý pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.
Kapří nugety s vídeňským salátem
nikdo nepozná, že jí rybu
Lívance s jogurtovým dipem
Lívance s jogurtovým dipem - nemusí být jen sladké
Šťovíková polévka
Šťovíková polévka - konečně začal růst, tak s chutí do něj.
Krémová polévka z bílého chřestu
Chřest - znovu nalezená zelenina
Kuře na kari
Záblesk Indie ve vaší kuchyni
Hovězí tatarský biftek s topinkami
S čím jiným podávat tatarák, než s topinkami a česnekem!
Krémová papriková polévka s kukuřicí
jedna z méně obvyklých polévek, které si prostě zamilujete
Přírodní kuřecí řízek s houbovou omáčkou a rýže
Na houbovou omáčkou jsou nejlepší žampiony nebo portobello
Tartar z lososa
Tartar z lososa - skvělý, velmi snadný tataráček z čerstvé ryby
Vepřové dušené s mrkví
Vepřové dušené s mrkví - trošku jinak, než ve školní jídelně
Vichyssoise
Vichyssoise - báječná jemná smetanovo - pórková polévka, původem z Francie
Žabí stehýnka pečená
Žabí stehýnka pečená - málo kdo si troufne, ale není na tom nic složitého, no podívejte sami.
Kuřecí maso na žampionech
Kuřecí maso na žampionech - houby houby houbičky
Kuře na kari s kokosovým mlékem
Kuře na kari s kokosovým mlékem - do půl hoďky vařeno a na stole
Kuřecí koktejl
Různých druhů kuřecích koktejlů je nespočet, zde je můj oblíbený se zeleninou
Hráškový krém
Výborná, velmi rychlá polévka, svěží jarní barvy pro potěchu oka a lehké chuti
Kuřecí medailonky s omáčkou z hořčice a medu
Velmi rychlé jídlo se zajímavou chuťovou kombinací medu a hořčice, rozhodně se toho nebojte!
Kulajda
Kulajda - výborná polévka s jemnou, lehce nakyslou chutí lesních hub a kopru
Koprová omáčka
Příprava koprové omáčky, následně možno doplnit klasicky vejcem nebo hovězím masem
Cibulová polévka
Klasická cibulačka, plná vitamínů a chuti. Zahřeje a snadno a levně se připraví za pár minut.
Dýňový krém
Uvařit dobrou dýňovou polévku není žádný div, zkuste podle tohoto receptu z oblbené dýně hokkaidó
Karotkový krém se zázvorem
Bomba plná vitamínů, ideální polévka nejen pro podzimní nachlazení.