Martin
Hodnost kuchaře
Mistr
(254490 / 341000)
Hodnocení Receptů
Statistiky
Napsaných receptů :
254
Oblíbené recepty:
0
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Lasagne se špenátem a kuřecím masem
parádní špenátové lasagne
Kuřecí steak s omáčkou Alfredo
skvělá úprava kuřecího steaku
Fettuccine s omáčkou Alfredo
rychlé těstoviny s jemnou omáčkou s chutí česneku a parmazánu
Omáčka Alfredo
Omáčka Alfredo - jednoduchá, rychlá omáčka, která vás svou plnou chutí prostě dostane
Boloňské ragů
Výborná masová směs, k těstovinám naprosto dokonalá
Fettuccine s lososem a hráškem
další z mých oblíbených těstovin, velmi rychle připravených
Fettuccine kuřecím masem na smetaně
rychlé smetanové těstoviny
Fettuccine s kuřecím masem a cherry rajčátky
rychlá úprava smetanových těstovin
Vepřové dušené na houbách
jemné kousky vepřového masa, provoněné lesem
Jižanské smažené kuře
Jižanské smažené kuře - pikantní, vynikající a přitom ne příliš složitá úprava kuřete - lepší než KFC - a víte, co jíte.
Penne all Salsicia
masové ragů, těstoviny, rajčata, to vše provoněné rozmarýnem - nádhera
Penne all’Amatriciana
další z rychlých italských past neboli těstovin
Špagety Carbonara
tradiční, velmi oblíbená úprava špaget, kterou ovšem skoro všude dostanete se smetanou, tedy ne zcela správně
Penne all‘ arrabiata
pikantní, jednoduchá úprava těstovin
Šafránové rizoto
Výborné rizoto s krásnou barvou a chutí tohoto úžasného koření
Rizoto s liškami
jemné rizoto, voňavé lišky - ješte sklenka dobrého bílého vína....
Rizoto s hřiby
Další s velmi jednoduchých, ale chutných italských rizot. Chuť hřibů v rizotu je prostě dokonalá.
Rizoto s parmazánem
základní italské rizoto, tedy to ,,pravé,,
Tagliatelle s gorgonzolou a kuřecím masem
těstoviny s příjemně nasládlou chutí gorgonzoly obohacenou o cherry rajčátka
Kapr s mandlovou omáčkou
kapr a mandle k sobě prostě patří
Pečený kapr se zeleninou
jemná chuť kapra s vůní opečené zeleniny a tymiánu, určitě vyzkoušejte
Fregola sarda se sušeným rajčaty
Velmi zajímavá těstovina, původem ze Sardínie - v mé úpravě s cizrnou, rajčaty a prosciuttem
Carpaccio z hovězí svíčkové
Carpaccio z hovězí svíčkové - vynikající předkrm, ale i hlavní chod pro letní večery
Kalamáry s rajčatovou omáčkou s kapary
Pro milovníky mořských plodů a vůně rozmarýnu - kalamárů se nebojte, příprava je detailně popsaná.