Ingredience máslo
Máslo je mléčný výrobek.Vzhledem ke složení je máslo vhodné zejména pro studenou kuchyni.
Marinovaná žebírka s bylinkovými šťouchanými bramborami
Upéct si doma vyhlášenou hospodskou delikatesu není žádný problém. Bylinkové brambory ji ozváštní, stejně jako víno v marinádě.
Filety z Ajašské tresky v kořeněné panádě
Filety s tresky a bramborová kaše.
Rychlé ořechové kuličky
Ne jen na vánoce ale i na jakékoli významné události
Kuřecí plátky s fazolkami a kroketami
Tohle jídlo se u nás drží vždy na naše výročí
Aljašská treska se zeleninou
Ryba a zelenina dobrá volba
Pečené vepřové s glazovanými cibulkami
pečené maso, kyselé cibulky a bramborová kaše se sladkou karotkou - jednoduše skvělé
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka z králíka
Tagliolini s lanýži a žampiony
Italské těstoviny s lanýži
Steak s karamelizovanou cibulí a pečenými brambory
Kuřecí steak
Houbová polévka
Doporučují vyskoušet.
Kuře s nádivkou
Kuře s nádivkou - pěkně si ho naplníme, aby toho bylo víc
Pečený okáč s dýňovými hranolky
Okáč obecný - mořská ryba, upečeme si ho s dýňovými hranolky
Domácí mandlový Medovník
Domácí mandlový Medovník - dobrota jako od babičky
Vanilkové rohlíčky
Tradiční Vánoční cukroví na každý stůl
Fazolové lusky na kyselo
Fazolové lusky na kyselo - ve smetanové omáčce se sázeným vejcem neboli volským okem
Roštěná na houbách
Roštěná na houbách - dušený plátek hovězího s houbami
Kuřecí prsa s pepřovou omáčkou a pečenými bramborami
Budete překvapeni příjemě silnou chutí této omáčky z nakládaného zeleného pepře
Vepřové nudličky v nivové omáčce
Vepřové nudličky v nivové omáčce - rychlý, oblíbený pokrm, zejména u milovníků tohoto sýru
Kuře po baskicku
Kuře dušené na rajčatech a paprice, okořeněné tymiánem a česnekem
Vepřová líčka na víně
stále populárnější druh masa, tentokrát s glazovanou zeleninou
Lívance s borůvkami a zakysanou smetanou
Do zlatova smažené lívance a borůvky, to nemůže zklamat - zabodujete u dětí i dospělých
Kuře na paprice
Kuře se smetanovou omáčkou ochucené mletou paprikou
Kuře na divoko
Kuřecí maso pečené s kořenovou zeleninou, kořením a červeným vínem