Ingredience pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.
Salát z vařeného hovězího masa
Salát z hovězího plecka
Ragů z kapra
Kapr na balkánský způsob
Kachní prsíčka
Kachní prsíčka ve sladkokyselé omáčce
Kuřecí steak s bylinkovým velouté
Kuřecí steak s bylinkovým velouté - šťavnatý steak s jemnou omáčkou, vońavou po bylinkách
Žampionový krém
Rychlá polévka s jemnou chutí žampionů a muškátového oříšku, pro podzimní večery naprosto ideální.
Kuřecí maso s grilovanou zeleninou a ryží
Myslím, že nikdo nepohrdne takovou barevnou a chuťové obohacenou dobrotu.
Vynikající bramborový salát (u nás s kuřecími řízky )
Je úplně jiný, než jsou lidé u nás zvyklí a je úžasný. Urcitě si ho zkuste udělat a už nikdy mu neodoláte ;-)
Smažené vepřové nudličky se šťouchanými brambory
Smažené vepřové nudličky v trojobalu - rychlé a vynikající, zvládne každý, i začátečník.
Vepřové maso na ananasu
Vepřové maso na ananasu s čínskými nudlemi
Zapékaná šumka s Čekankovými puky
Čekanka se šunkou a bešamelem
Zapečené těstoviny trochu jinak
Vyměňte mraženou zeleninu za chuťově výrazné suroviny, které pozvednou studentské jídlo o úroveň výš. Jednoduché a lahodné.
Marinovaný králík
Marinovaný králík - bezkonkurenční recept na králíka
Gordon blue trochu jinak
Gordon se sušenou švestkou a Mozzarellou
Dýňová polévka
Polévka z dýně Hokaido s opečeným chlebem a anglickou slaninou.
Špecle s kuřecím masem a čínskou zeleninou.
Špecle - nudle z tvrdé pšenice, připravíme si s kuřecím prsem a zeleninou
Česká cibulačka
Česká cibulačka s opečenými chlebovými kostičkami
Mandlové kuře
Kuře s upraženými mandlemi na másle
Těstovinový salát s kuřecím masem
Zdravý oběd, plno zeleniny a kuřecí maso
Kančí žebírka
Kančí žebírka se zeleninou, podlité vínem.
Okurková polévka
Okurková polévka - lehké letní občerstvení
Zapečené Gnocchi s uzeným masem
Zapečené Gnocchi s uzeným masem a liškami, zalité vajíčkem a smetanou
Penne Rigate s listovým špenátem
Chutné vegetariánské jídlo, doplníme sýrem a smetanou
Vepřová játra na roštu
Šťavnatá jatýrka - rychlovka, která neurazí
Kuřecí řízky v těstíčku se sýrem
Kuřecí řízky v těstíčku se sýrem - měkoučké, šťavnaté řízečky, kterým prostě neodoláte