Ingredience česnek
Česnek hraje v kuchyni významnou roli.Jeho použití je všestranné,jako čerstvý,rozetřený se solí,do salátů,do omáček,k masům,do salámů,k rybám a do polévky.Květy česneku jsou velkým zdrojem snůšky včel.Česnek je bohatý na vitamíny.Je dobrý na trávení a obranyschopnost,je používán jako antibio-alicin,snižuje krevní tlak,hladinu cholesterolu v krvi,prospívá srdci,čistí cévy,v kombinaci s medem se používá při nachlazení.
Polévka z bedel
falešná dršťková
Quiche s brokolicí a gorgonzolou
výborný slaný koláč
Pikantní kuřecí játra
nejlepší jsou s bramboráčky
Bramborové gnocchi s houbami a sušenými rajčaty
S opečenou strouhankou a ovoněné tymiánem
Kuřecí stehna se zeleninou
Šťavnaté maso se spoustou zeleniny
Polévka s krupicovými nočky
vývar použijeme masový nebo jen zeleninový
Semolinové Tortelli
ochutnávka italské kuchyně
Smažené vepřové krokety
se zelným salátkem
Rizoto s krevetami
šafránové rizoto, tentokrát s krevetami
Losos Wellington
hodí se i pro slavnostnější chvíle
Pohanka se zeleninou a houbami
i zdravé může být chutné
Drožďové knedlíčky v zeleninovém vývaru
lepší než ze školní jídelny
Hummus
Pochutnali si i odpůrci cizrny
Fazole s chorizem
rychle a chutně uvařeno
Kuřecí plátek s pečenou červenou řepou a česnekem
Řepa a česnek - vitamínová bomba
Těstovinové mušle s masovou náplní
méně obvyklé těstoviny stojí za zkoušku
Červená řepa pečená s medem a ořechy
zdravá a chutná
Candát v sezamu
ryba, která zaslouží pozornost
Kuřecí prsa s omáčkou Alfredo
s těstovinami
Polévka z máslových fazolí s tuňákem
luxusní a rychlá
Vepřová kýta v kysaném zelí
dobrota z časů českých zabíjaček
Křupavá pizza bez mouky
výsledek stojí za tu práci
Knedlíčky dim sum
lákavá chuť dálek