Ingredience pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.

Losos Wellington
hodí se i pro slavnostnější chvíle

Pohanka se zeleninou a houbami
i zdravé může být chutné

Drožďové knedlíčky v zeleninovém vývaru
lepší než ze školní jídelny

Hummus
Pochutnali si i odpůrci cizrny

Fazole s chorizem
rychle a chutně uvařeno

Salát s lososem
trochu jiný salát

Salát s krevetkami
lehká a zdravá večeře

Kuřecí plátek s pečenou červenou řepou a česnekem
Řepa a česnek - vitamínová bomba

Červená řepa pečená s medem a ořechy
zdravá a chutná

Plněné cibulové soudečky
nejsou jen pro milovníky cibule

Candát v sezamu
ryba, která zaslouží pozornost

Vepřové závitky se sušenými švestkami a mrkví
milujete roládky a závitky ?

Kuřecí prsa s omáčkou Alfredo
s těstovinami

Polévka z máslových fazolí s tuňákem
luxusní a rychlá

Květáková polévka s vůní orientu
ochutnejte zdravou indickou kuchyni

Vepřová kýta v kysaném zelí
dobrota z časů českých zabíjaček

Křupavá pizza bez mouky
výsledek stojí za tu práci

Kuřecí závitek se sušenými rajčaty a pršutem
k tomu oblíbený bulgur

Kuřecí prsa s brokolicí a žampiony
trochu z Asie

Krůtí maso s bulgurem a cizrnou
barevné a zdravé

Pečený losos s krevetami
chuť moře

Mrkvová polévka
V jednoduchosti je krása

Vepřové závitky na víně
vepřové chutná na víně skvěle

Podmáslanka s houbami
podle naší babičky