Ingredience česnek
Česnek hraje v kuchyni významnou roli.Jeho použití je všestranné,jako čerstvý,rozetřený se solí,do salátů,do omáček,k masům,do salámů,k rybám a do polévky.Květy česneku jsou velkým zdrojem snůšky včel.Česnek je bohatý na vitamíny.Je dobrý na trávení a obranyschopnost,je používán jako antibio-alicin,snižuje krevní tlak,hladinu cholesterolu v krvi,prospívá srdci,čistí cévy,v kombinaci s medem se používá při nachlazení.

Ražniči
Vepřové ražniči z kýty a slaniny

Vepřové koleno
Lahůdkové vepřové koleno s křenem a hořčicí

Jitrnice
Jitrnice známe, připravujeme si je i sami doma. Jde to i tak trochu jinak...

Vepřová játra
Restovaná játra pikantní

Maďarský tokáň
Magyar Tokáň

Langoše
Dobrůtka,když jsme někde na slavnostech.Je perfektní si jí udělat i doma :)

Kuřecí paella
Pro ty, co nemají rádi mořské plody

Kuřecí křidýlka po asijsku
Marinovaná kuřecí křídla

Kuřecí kostky na kari
Kuřecí kostky na kari s rýží

Plněná roláda z bůčku
Plněná roláda z mletého bůčku

Tagliatelle a Lá Milanese
Těstoviny a smetanovo-špenatová omáčka, dobrota z naprosto dostupných surovin

Penne se špenátem a kuřecím masem
nenáročné na přípravu, chuťově ovšem báječné

Lasagne se špenátem a kuřecím masem
parádní špenátové lasagne

Kuřecí steak s omáčkou Alfredo
skvělá úprava kuřecího steaku

Fettuccine s omáčkou Alfredo
rychlé těstoviny s jemnou omáčkou s chutí česneku a parmazánu

Omáčka Alfredo
Omáčka Alfredo - jednoduchá, rychlá omáčka, která vás svou plnou chutí prostě dostane

Fettuccine s lososem a hráškem
další z mých oblíbených těstovin, velmi rychle připravených

Fettuccine kuřecím masem na smetaně
rychlé smetanové těstoviny

Fettuccine s kuřecím masem a cherry rajčátky
rychlá úprava smetanových těstovin

Vepřové dušené na houbách
jemné kousky vepřového masa, provoněné lesem

Vepřové kotlety v leču
Vepřové kotlety v leču a brambory

Zdraví utopenci
Utopenci v zelí a feferonky

Brambory pečené se šlupkou
Příloha z brambor, je stejného typu jako americké brambory, jen s jiným kořením

Bramborové placky
Bramboráky smažené na sádle, připravené ze syrových brambor, provoněné majoránkou a česnekem